Werkschoen voor sportieve professionals

Bata Industrials introduceert vier nieuwe modellen in de collectie SportMates®, veiligheidsschoenen met een sportieve look. Het nieuwe model Set is een halfhoge felgekleurde S1 werkschoen in een strak design. De belangrijkste kenmerken zijn veiligheid, ademend vermogen en lichtheid. Ideaal voor sportieve professionals die elke dag veel kilometers maken.

Veiligheid is voor Bata de meest cruciale factor in het ontwikkelingsproces van zijn schoenen. Maar als het gaat om veiligheidsschoenen, willen professionals vandaag de dag meer dan alleen de beste bescherming. Zij willen schoenen die maximale comfort en stabiliteit bieden, er stijlvol uitzien en tegelijkertijd hun voeten de hele dag voorzien van de beste steun. De nieuwe modellen sluiten nog meer aan bij die vraag. Bata heeft niet alleen de uppers veranderd in kleur en design, maar ook de buitenzool is aangepast en meer in lijn met wat je ziet bij sneakers.

De zachte EVA-middenzool met schokdemping zorgt voor een uitstekende schokabsorptie. In combinatie met een voetbed van latexschuim, ademend mesh en lichtgewicht bovenwerk creëert dit een optimaal klimaat in de schoen voor een excellent loopcomfort.

De best mogelijke bescherming
De SportMates® zijn licht, flexibel en comfortabel en bieden tegelijkertijd de best mogelijke bescherming met composiet veiligheidsneuzen (Full Metal Free) en duurzame rubberen buitenzolen met SRC-slipweerstand. Het niet-gestikte bovenwerk minimaliseert de kans op breuk.

Werkschoen Set is geschikt voor de lichte industrie, transport & logistiek, bouw, ESD en agrarische sector. De modellen Dense en Brisk van de SportMates® collectie vallen in de S3 categorie. Op www.bataindustrials.nl vind je eenvoudig de schoen die bij je past. 

Informatie
De SportMates® collectie van Bata Industrials bestaat uit vier modellen, elk in een lage en halfhoge uitvoering. Adviesprijs vanaf € 54,99 excl. BTW. Verkrijgbaar in Europa via distributeurs en in Nederland ook via shop.bataindustrials.nl.

Over Bata Industrials
Vandaag de dag is Bata Industrials een van ’s werelds grootste producenten van veiligheidsschoenen. Een globale speler met kantoren in Nederland, Chili, Mexico, Zuid-Afrika, Kenia, India, China, Singapore, Australië en Nieuw-Zeeland. De veiligheid van vakmensen heeft wereldwijd ultieme prioriteit voor Bata Industrials. Door samen te werken met wetenschappers en het uitvoeren van uitgebreide testen in haar eigen laboratorium is het bedrijf trendsetter in de industrie waarin veiligheid het allerbelangrijkst is. Zo zorgt Bata Industrials ervoor dat vakmensen sterk in hun schoenen staan, lopen met vertrouwen en onder alle omstandigheden veilig kunnen werken. Informatie: www.bataindustrials.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.