Extra stevige USB-C kabel die tevens sneller oplaadt

USB Type-C wordt in 2024 de standaard oplaadpoort voor alle mobiele telefoons, tablets en camera’s in de EU. Grixx introduceert nu een serie duurzame USB-C accessoires die Power Delivery ondersteunen waardoor apparatuur sneller kan worden opgeladen.

De kwaliteitskabels van Grixx zijn omhuld met gevlochten nylon, wat er samen met de aluminium connectoren voor zorgt dat ze extra stevig zijn. De kans op kabelbreuken is veel kleiner zodat de kabels veel langer meegaan. De USB-C kabels zijn verkrijgbaar in de kleur wit, in de kabellengtes 1m en 2m.

USB-C
USB-C is de nieuwste standaard speciaal ontwikkeld om meer data en meer vermogen door een relatief kleine connector te sturen. Het compacte formaat maakt deze aansluiting ideaal voor draagbare apparaten. De USB-C connector is zo gemaakt dat hij altijd in de aansluiting past zonder dat je hoeft te kijken of je hem er juist insteekt.

Grixx Lightning – USB-C Kabel
De Grixx Lightning – USB-C Kabel is geschikt voor het verbinden van Lightning-apparatuur zoals iPhones en iPads met allerlei apparaten met een USB-C-aansluiting, en voor synchroniseren en opladen. De kabel is MFI-gecertificeerd waardoor hij, ook na een iOS-update, goed blijft werken.

Grixx USB-C – USB-C Kabel
De Grixx USB-C – USB-C Kabel is geschikt voor het verbinden van USB-C-apparatuur met allerlei apparaten met een USB-C-aansluiting, zoals smartphones, tablets, opladers en notebooks. Ook voor synchroniseren en opladen.

Grixx Oplader met USB-C en USB-A aansluiting
Met de universele oplader van Grixx laadt je apparatuur op via de USB-C of USB-A-aansluiting. Zoals smartphones, tablets en pc’s. Hij kan tot twee apparaten tegelijkertijd opladen. De oplader ondersteunt Fast Charging en USB-C 20W Power Delivery waardoor apparaten nog sneller worden opgeladen. 

Informatie
Grixx Lightning – USB-C Kabel, winkeladviesprijs vanaf € 15,99
Grixx USB-C – USB-C Kabel, winkeladviesprijs vanaf € 5,99
Grixx Oplader met USB-C en USB-A aansluiting, winkeladviesprijs € 10,99

Verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. Informatie: www.grixx.eu.

Over Grixx
Grixx biedt een complete lijn mobiele accessoires waarmee je het gebruik van jouw smartphone, tablet of andere mobiele apparatuur kunt optimaliseren. Het assortiment bevat koptelefoons, powerbanks, (draadloze) opladers, sync & charge kabels en nog veel meer.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.