Voor elke klus een legging

De leggings van Carhartt zijn verkrijgbaar in drie verschillende stofdiktes: lightweight, midweight en heavyweight. Voor elke klus en jaargetijde is er een passende legging. Ze zijn uitgevoerd met extra stretch voor veel bewegingsvrijheid. Ideaal op de bouw, in de tuin of op je paard. 

De sterke damesleggings zijn gemaakt van materiaal dat zweet afvoert en onaangename luchtjes tegengaat. Ze hebben een middelhoge taille, een aansluitende pasvorm rond heupen en bovenbenen en smalle broekspijpen. De midweight en een heavyweight variant zijn iets dikker van stof, de knieën zijn verstevigd en ze hebben slijtvaste zakken. Informatie: www.carhartt.com.

Deze must-have in Carhartt-stijl vormt de ideale mix van flexibiliteit en bestendigheid. De leggings gaan jarenlang mee en geven maximale vrijheid als je een ladder op moet, bij hurkend werk of gaat paardrijden.

Informatie
De Carhartt Leggings zijn verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs vanaf € 72,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.