Bergwandelen, golfplezier en gastronomische hoogtepunten in Tirol

Romantisch dineren, wellness, golfen en wandelen door de Alpennatuur: in het Alpine Luxury Gourmet & SPA Hotel Post in Lermoos ga je een heerlijk actieve en ontspannen zomer tegemoet. Het begint al in juni, dan kan je de spectaculaire midzomervuren weer aanschouwen. In juli is er een liefdadigheidsgolftoernooi en in augustus een wervelend tuinfeest met muziek. De zomer wordt afgesloten met inspirerende wandelweken. Informatie: www.post-lermoos.at.

Er staan ​​de komende maanden weer veel evenementen op de kalender. Om te beginnen geniet je natuurlijk elke dag van alles wat het viersterrensuperiorhotel te bieden heeft. Het is een van de 25 Best Alpine Wellness Hotels in Oostenrijk. In de 3000 m² grote Alpin Spa met luxe panoramasauna’s kun je maximaal ontspannen. Je bekroont elke dag met een avondje fine dining inclusief mooie wijnen in het door Gault-Millau bekroonde restaurant van het hotel. Een perfecte hideaway aan de zonzijde van de Zugspitze.

Spectaculaire bergvuren, immaterieel UNESCO-werelderfgoed
Tijdens de zomerzonnewende op 22 juni 2024 komt de panoramalocatie van Hotel Post Lermoos helemaal tot zijn recht. Op de langste dag van het jaar kunnen gasten genieten van een fantastisch uitzicht op de spectaculaire bergvuren op de hellingen rond de Tiroler Zugspitz Arena. Deze zijn sinds 2010 immaterieel UNESCO-werelderfgoed.

Op 13 juli 2024 nodigt het hotel je uit voor het jaarlijkse Post-Charity-Golftoernooi, waarvan de opbrengst ten goede komt aan een regionaal goed doel. Het liefdadigheidstoernooi vindt plaats op de nabijgelegen 9-holes Tiroler Zugspitze Golfbaan en wordt gespeeld in Scramble-Format. Iedereen die geïnteresseerd is kan zich inschrijven door een e-mail te sturen naar welkom@post-lermoos.at.

Fondue op de hoogste berg van Duitsland
Het Post Garden Festival is een openlucht-event voor muziekliefhebbers. Op 25 augustus 2024 geniet je van een avond vol livemuziek, begeleid met verfrissende aperitieven, heerlijke hapjes en een fantastisch bergpanorama.

Natuurliefhebbers en wandelliefhebbers kunnen alvast de 44e wandelweek van 8 tot en met 13 september 2024 noteren. De mooiste tochten staan ​​op het programma, waarbij je het gevarieerde landschap rondom Lermoos verkent onder begeleiding van ervaren berggidsen.

In september en oktober biedt de Tiroler Zugspitzbahn exclusieve zonsopgangstochten waarmee gasten op bijna 3.000 meter hoogte een adembenemend begin van de dag beleven. Heb je trek in een fabelachtige culinaire ervaring op de hoogste berg van Duitsland, dan kan je elke woensdag en vrijdag genieten van een eersteklas fondue op de Zugspitze.

Informatie
Op de website van het hotel, www.post-lermoos.at, vind je aantrekkelijke arrangementen waarbij Post Gourmet en de Alpine Spa inclusief zijn. Dankzij de gunstige ligging in het noordwesten van Oostenrijk is het hotel prima bereikbaar vanuit de Benelux. Alle informatie over de evenementen vind je op www.post-lermoos.at/post-fuer-sie/veranstaltungen.

Voor reserveringen Hotel Post Lermoos
Familie Angelika und Franz Dengg
Kirchplatz 6, 6631 Lermoos – Tirol/Oostenrijk
Tel : (+43)05 673/ 22 81 0
Email: welcome@post-lermoos.at
Website: www.post-lermoos.at

Hotel Post in Lermoos
Hotel Post ligt in het hart van de sportregio Tiroler Zugspitz Arena in Oostenrijk. Het hotel heet voluit Alpine Luxury Hotel Post**** Superior en bevindt zich aan de zonzijde van de Zugspitze in Lermoos. Dit pittoreske dorp betovert haar gasten met een charmante mix van romantiek en internationale flair. Hier kan men op alle mogelijke manieren genieten van de sneeuw: skiën, rodelen, schaatsen, een winterse natuurwandeling en wild spotten.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.