Nieuwe look voor populairste werkschoen van Nederland

Werkschoen 903 van Grisport heeft een strakkere vormgeving gekregen. Pasvorm, materiaalkeuze en kwaliteit bleven ongewijzigd. De populairste werkschoen van Nederland herken je voortaan aan het gele cijfer 903 aan de zijkant. De S3 veiligheidsschoen wordt vooral gedragen op de bouw, in werkplaatsen en in de agrarische-, metaal- en offshore sector.

Dankzij een uitstekende demping en stabiliteit blijven je voeten uitzonderlijk fit in deze schoen, ook op lange werkdagen. Hij is gemaakt van leer en heeft een Cambrelle® voering. Dit materiaal is ademend, vochtabsorberend en houdt je voeten extra lang droog en fris. En, niet onbelangrijk, het is geurvretend. De comfortabele werkschoen met veiligheidscertificaat S3 is robuust, onverslijtbaar en toch sportief.

Stalen neus en kruipneus
De schoenen zijn voorzien van een stalen neus die bescherming biedt tegen vallende objecten. Een stalen tussenzool biedt bescherming tegen penetratie van scherpe voorwerpen. De loopzool is hittebestendig, antistatisch, bestand tegen olie en biedt een optimale grip op allerlei soorten ondergrond. Verder is de schoen 60 minuten lang waterafstotend conform de S3 veiligheidsklasse.

Op de voorkant van de 903 zit een slijtvaste kruipneus die de levensduur van de schoenen flink verlengt. Hij beschermt tegen lelijke slijtplekken, vooral als je vaak op je knieën werkt. Dankzij de nieuwe 3M reflectiestrips ben je extra goed zichtbaar voor je omgeving.

Het unieke Heel Support System van Grisport zorgt voor extra ondersteuning bij hiel en enkels. Dit systeem zorgt ervoor dat de veiligheidsschoen goed aangesloten om de voet blijft zitten, ook als je de veters wat losser zet. Zo werk je de hele dag uitermate veilig en comfortabel.

Informatie
De Grisport 903 is verkrijgbaar in de maten 39 t/m 48. Verkoopprijs incl. BTW € 124,95. Ga voor meer informatie naar www.grisportsafety.eu.

Over Grisport
Veiligheid met comfort en een stijlvolle look, dat is Grisport. Het Italiaanse merk is sinds 1977 producent van bergwandelschoenen. Omdat de bergsport specifieke eisen stelt aan schoenen, heeft Grisport in de loop van de jaren veel technische expertise opgebouwd. Sinds 2004 zet Grisport die expertise ook in voor het produceren van toonaangevende veiligheidsschoenen. Vandaag de dag produceert Grisport jaarlijks miljoenen paren wandel- en veiligheidsschoenen, die in meer dan vijftig landen worden verkocht.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.