Uitgeslapen op pad met een slimme slaapmat

De Ether Light XT Slaapmatten van Sea to Summit zijn extra dik, extra warm en extra licht. En ook nog eens extra zacht en stil. Het slaapcomfort is onovertroffen dankzij de Air Sprung Cells technologie. De 10 cm dikke, opblaasbare slaapmat werkt als een pocketmatras en geeft een betere vering en drukverdeling. Kortom, met deze slimme slaapmat ga je uitgeslapen op pad tijdens je meerdaagse hike of bikepacking trip.

Dankzij de Air Sprung Cells technologie kan iedere cel zich onafhankelijk naar de vorm van je lichaam aanpassen. De druk wordt zo veel beter verdeeld waardoor de slaapmat zachter en veel comfortabeler aanvoelt.

Dankzij het lichte gewicht van 350 gram is de Ether Light XT perfect voor al je outdooravonturen. Opgerold is hij zo klein als een drinkfles, ideaal voor in je rugzak. Het lage gewicht is te danken aan de grote luchtkamers: er zijn minder puntlassen nodig wat resulteert in minder materiaal. De lus-technologie in de puntlassen geeft meer ruimte in de boven- en onderzijde waardoor er een dikke slaapmat van 10 cm ontstaat met alle voordelen van dien.

De Thermolite-isolatie in de geïsoleerde versie van de Ether Light XT zorgt ervoor dat je lekker warm blijft ook als de mat op een koude ondergrond ligt. Bovendien heeft Sea to Summit een speciale versie voor vrouwen. Deze is aangepast op de vrouwelijke vormen en heeft een dikkere Thermolite-isolatielaag zodat je de warmte nog beter vasthoudt. De Pillowlock voorkomt dat je kussen gaat schuiven als je je nog eens lekker omdraait.

Inventieve luchtpomp
De bewaarzak van de Ether Light XT blijkt een luchtpomp te zijn. Met deze slimme Airstream Pumpsack pomp je in no-time je slaapmat op. Om de slaapmat op te blazen en leeg te laten lopen heeft Sea to Summit een multifunctioneel ventiel ontwikkeld. Dit integreert een inlaatopening met een ventiel wat luchtuitstroom voorkomt voordat je het ventiel afsluit. Er zit ook een fijne afstelmogelijkheid op om de juiste hoeveelheid lucht te regelen.

Informatie
De Sea to Summit Ether Light XT slaapmat is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops in de maten Small, Regular en Large. De Regular heeft opgerold een afmeting van 19cm x 9 cm en weegt 350 gram. Consumentenadviesprijs vanaf € 169. De geïsoleerde versie vanaf € 189. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl. Klik hier voor de video.

Over Sea to Summit
Sea to Summit levert een complete uitrusting voor zelfs de meest extreme outdooravonturen. Met een focus op laag gewicht en volume zorgen de producten voor comfort wanneer je dat nodig hebt. Een breed assortiment met onder andere de populaire Sea To Summit Ultralight serie zorgt voor de geschikte uitrusting op het juiste moment. Het wereldmerk wordt in meer dan 60 landen verkocht.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.
Generated by Feedzy