Houd buxus groen en vogels en bijen gezond

Buxus is terug van weggeweest. Kwekers durven het weer aan om buxus te planten en hij is weer volop verkrijgbaar bij tuincentra. Dat is mede te danken aan Pireco Buxus Vitaal dat 100% natuurlijk is en buxus groen en gezond houdt. Ook de vogels en bijen in je tuin blijven gezond. Informatie: www.pirecohuisentuin.nl.

Pireco Buxus Vitaal is speciaal ontwikkeld voor kwekers en nu ook verkrijgbaar voor de consument. Het is 100% natuurlijk en werkt zeer effectief. De buxus wordt ‘onsmakelijk’ gemaakt voor de rups van de buxusmot, waardoor deze de plant met rust laat. Zo krijg je een sterkere en gezondere buxus die evenwichtig groeit. Hierdoor is de buxus weerbaarder tegen toekomstige aanvallen van insecten zoals de buxusmot en ziektes zoals de buxusschimmel. Het product is veilig voor vogels, bijen en andere nuttige dieren.

100% natuurlijk
Een goed onderhouden buxus is een sieraad voor elke tuin. Ook vogels mogen er niet ontbreken. Het vermoeden dat vogels sterven na het eten van rupsen van de buxusmot bestaat al langer. Doordat de buxusmot veelal chemisch wordt bestreden en vogels de rupsen van deze mot eten, krijgen vogels dit gif ook binnen. Dit blijkt ook uit een kleinschalig onderzoek van het Centrum voor Landbouw en Milieu. Met Pireco Buxus Vitaal doet zich dit probleem niet voor. Het is 100% natuurlijk en vogelvriendelijk.

Informatie
Pireco Buxus Vitaal is verkrijgbaar in een flacon à 750 ml (Ready to use) € 10,95 en in een flacon à 1 liter (geconcentreerd) € 19,95. Informatie en webshop: www.pirecohuisentuin.nl.

Over Pireco
Pireco is het milieuvriendelijke en duurzame antwoord op een breed scala aan plant- en tuinproblemen. Insectenplagen en ziekten veroorzaakt door schimmels, virussen of bacteriën zijn vrijwel altijd het gevolg van een disbalans in het ecosysteem. Door traditionele inzichten met moderne technologie te combineren is het mogelijk het natuurlijk evenwicht te herstellen. Pireco maakt hierbij gebruik van specifieke extracten van kruiden. Deze vullen de elementen aan die planten nodig hebben voor herstel, weerbaarheid en vitaliteit. Producten van Pireco bestaan uitsluitend uit plantaardige bestanddelen die worden opgenomen door bladeren en wortels van de plant.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.