Op je zij, buik of rug: dit matras slaapt altijd heerlijk

Je verwacht van een matras dat je lekker slaapt en volledig uitgerust weer opstaat. Het hybride matras van Caap’ by De Witte Lietaer is dan een uitstekende keuze. Het is geschikt voor elk lichaamstype en ondersteunt je optimaal. Dankzij drie specifieke schuimlagen is het matras geschikt voor iedereen, of je nu op je zij, buik of rug slaapt. Het geeft een subliem slaapcomfort aan elke lighouding.

De toplaag van het Caap’ matras is een ademende softfoam comfortlaag die warmte- en vochtregulerend werkt. Met de Visco-tussenlaag krijgt je lichaam de ideale drukverdeling voor een optimaal ligcomfort. De Paarl-ondersteuningslaag vormt een stevige basis en biedt met 7 comfortzones de ideale lichaamssteun. Elke laag is essentieel en bij elkaar bieden ze het beste slaapcomfort.

Specialist op het gebied van slapen
Het matras is subliem afgewerkt en voorzien van een vochtregulerende, hypoallergene,  luchtdoorlatende tijk met handige antislipspiegel aan de onderzijde. De tijk is afneembaar en mag in de wasmachine op 60° C worden gewassen. Het matras is compact en handig verpakt en daardoor makkelijk te transporteren in een draagbare doos. Uitgepakt laat je het matras 48 uur rusten, dan heeft het de perfecte vorm aangenomen.

Caap’ is een merk van De Witte Lietaer, specialist op het gebied van slapen. Zowel thuis als in luxe hotels. Het matras wordt geheel geproduceerd in België, waarmee de beste kwaliteit en service worden gegarandeerd.

Informatie
Het Caap’ matras van De Witte Lietaer is verkrijgbaar in alle gangbare maten vanaf € 299. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar www.caapsleeping.be. Instagram: caapsleeping. 

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische huislinnenproducent en bestaat al sinds 1898. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit textiel, geproduceerd met oog voor detail en gemaakt met kwalitatieve, duurzame materialen. Betaalbare luxe met het accent op ‘harmonious living’ waarbij collecties mooi op elkaar aansluiten. De Witte Lietaer heeft een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor ieder interieur. Een aantal collecties worden ook geleverd aan bekende internationale hotels zoals het Amsterdam Amstel Hotel. Ga voor meer informatie naar www.dwl.be.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.
Generated by Feedzy