Smooflicious! Belgisch bedrijf lanceert hondenijs voor pups

Eerst een baby of een hond? Het is een vraag die je vaker te horen krijgt. Puppy’s zijn dé nieuwe kinderen, vooral bij de jongere generatie. Steeds meer mensen nemen eerst een hond in huis die een groot deel van hun dagelijkse leven inneemt. De allerkleinsten worden daarom extra in de watten gelegd. Smoofl staat bekend om haar heerlijke hondenijsjes en lanceert nu iets nieuws. Dit voorjaar zet ze haar nieuwste puppy kit in de spotlights. Met de graan- en glutenvrije ijsmixen maken jij en je harige vriend in 60 seconden de lekkerste hondenijsjes.

Krijg je er maar geen genoeg van om je kleine furbaby te verwennen? Honden houden immers ook van lekkernijen, maar vaak zijn die te vet en ongezond. Smoofl komt met een alternatief: Pup Ice Cream die wel goed is voor je nieuwste familielid. Een lekkere beloning én een moment van liefde. Voor Smoofl gaat er niets boven quality time met je viervoeter. Deze smakelijke activiteit is de ideale manier om elkaar beter te leren kennen! Daarnaast kan de verfrissende beloning puppy’s helpen met teething. Vanaf 4 maanden vallen melktanden uit en worden ze vervangen door hun blijvend gebit. Smoofl Ice Cream is de oplossing om de pijn te verlichten.

Smoofl Starter Kit Pup Ice
De Smoofl Pup Kit zorgt voor onvergetelijke momenten en het grootste Smoofl plezier tussen jou én je puppy. Met dit heerlijke verwenpakket zijn jullie helemaal klaar om smooflicious pupijs te maken. Liever lalala banana of so-so strawberry? No stress! Je hoeft niet meer te kiezen omdat deze 2 smaken zijn inbegrepen in de puppy kit. Ook de 20 eetbare stokjes zorgen voor een extra beloning en maken de ijsjes nóg lekkerder. De siliconen vorm maakt ijsjes in de vorm van een hondenpoot. Het is niet alleen schattig maar het is ook om de pootjes van af te likken. Naast lalala banana en so-so strawbery kun je ook happy apple los bijbestellen.

Hoe maak je puppy ijsjes?
Word een echte hondenchef in 4 stappen!
1. Voeg water toe aan de mix en roer voor 1 min
2. Doe het mengels in de Smoofl ijsvorm
3. Laat een nachtje in de vriezer
4. Klaar! Tijd om je puppy te verwennen

De Smoofl Pup Ice Treat is dog-proof en binnenkort dé favoriete snack van je harige furbaby. Het aangepaste recept zorgt ervoor dat alle honden vanaf 12 weken kunnen genieten van deze snack. De 100% vegan hondenijsjes zijn daarnaast ook graan-, lactose- en vetvrij. Dé verantwoorde en lekkere snack!

Verkoopinformatie
De puppy kit heeft alles wat jij én je hond nodig hebben om gezellig te Smooflen! Het bestaat uit 2 mixen voor pupijs, 20 eetbare sticks en een small ijsvorm. De kit is te verkrijgen voor € 30,99. De ijsmixen zijn ook apart verkrijgbaar voor € 9,49. Bij elke mix zijn 10 chew sticks inbegrepen. De ijsvormen hebben een verkoopprijs van € 13,99 en zijn er in 3 maten. Shop via www.smoofl.com, Medpets, Pet Place of in de dierenspeciaalzaak.

Het bericht Smooflicious! Belgisch bedrijf lanceert hondenijs voor pups verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.