Oranje boven met de limited edition oranje Tompouce I.P.A.

Na het daverende succes van vorig jaar slaan HEMA en de botanisch brouwer Lowlander Beer deze Koningsdag opnieuw de handen ineen met de geheel nieuwe variant van het fameuze tompouce biertje. Volledig aangepast aan het oranje thema presenteren ze de Tompouce I.P.A. (5%), een juicy milkshake I.P.A. met een zesty afdronk.

Wat gebeurt er wanneer twee merken kenmerkend voor de Lage Landen de handen ineenslaan om van twee legendarisch Nederlandse producten één te maken? Magie. Zoete, zijdezachte magie – gevangen in een blikje. Onlangs hebben HEMA en brouwerij Lowlander Beer een gloednieuwe editie gecreëerd van één van de meest geliefde bierstijlen in Nederland. De welbekende associatie van dé oranje HEMA tompouce met Koningsdag zorgde ervoor dat deze ultieme snack in een nieuw jasje is gestoken. Met een verfrissend vleugje sinaasappel en een subtiele hint van vanille, is deze Tompouce I.P.A. een heuse droom die uitkomt.

De botanisch gebrouwen Tompouce I.P.A. (5%) bevat vanille en wordt gebrouwen met een reststroom sinaasappelschillen. De smaak van deze milkshake I.P.A. wordt gekarakteriseerd met gelaagde fruittonen en een frisse afdronk. Benieuwd naar de smaakexplosie van deze limited edition oranje Tompouce I.P.A? Vanaf 11 april 2022 vind je dit biertje in bijna alle HEMA winkels in Nederland en online op HEMA.nl. Het biertje kost €2.50 per stuk.

Leuk weetje: om de verjaardag van onze Koning in stijl te vieren is dit unieke Oranje Tompouce I.P.A. biertje dit jaar tijdens Koningsdag in 55 horecazaken te vinden, ter ere van Willem Alexanders’ 55e verjaardag.

“Na het succes van de Tompouce Ale voelden we dat het tijd was voor iets nieuws. Met een feestdag als Koningsdag, waarop heel het land oranje kleurt, doet de beroemde HEMA tompouce hetzelfde. Natuurlijk kon ons tompouce bier niet achterblijven. We verruilden de frambozen voor de licht zoete smaak van sinaasappel en voegden hier wederom vanille aan toe voor de romige afdronk. We kozen dit keer bewust voor een I.P.A., voor iets meer diepgang en een aangenaam bittertje. En die combinatie gaat verrassend goed samen! Daarnaast wordt de Tompouce I.P.A. gebrouwen met geredde sinaasappelschillen afkomstig uit de horeca. Zo bewijzen we niet alleen dat reststromen bomvol smaak zitten, maar laten we ook zien hoe voedselverspilling beperkt kan worden” aldus Frederik Kampman, Chief Botanical Officer Lowlander.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.