Robuuste werkbroek met ultieme bewegingsvrijheid

De nieuwe Steel Work Pant van Carhartt is ontworpen voor het stevige werk. De heavy-duty werkbroek heeft een robuuste constructie en relaxte pasvorm. Meerdere zakken bieden opbergruimte voor gereedschap en de verstevigde kniepartijen bieden de mogelijkheid tot het inzetten van kniebeschermers. Informatie: www.carhartt.com. 

Of het nu gaat om het graven van greppels of het trekken van kabels, met deze broek ben je klaar voor elke uitdaging. Hij is gemaakt van robuust stretch ripstop materiaal met Rugged Flex technologie voor ultieme bewegingsvrijheid. Dit wordt versterkt door het Flex Cordura kruis en de Comfortflex tailleband. De broekspijpopening is wat groter zodat deze over de werkschoen valt.

Functionele zakken
De Cordura verstevigde vlakken en functionele zakken zorgen voor extra stevigheid en opslagmogelijkheden. De broek is zo geconstrueerd dat je nooit een lus of zak kapottrekt. Steel Work Pants van Carhartt zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met meer of minder steekzakken, achterzakken en gereedschapsvakken. En in meerdere kleuren.

Carhartt is wereldmarktleider en maakt al vanaf 1889 werkbroeken. Het merk staat bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen en comfort. De werkbroeken in de collectie van Carhartt zijn gemaakt van de sterkste materialen in combinatie met moderne technologieën die perfect zijn voor veeleisend werk.

Informatie
De Carhartt Steel Rugged Flex Relaxed Work Pants zijn verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs vanaf € 119,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al 135 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, stevigheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. De huidige Carhartt werkkleding varieert van stoere, comfortabele werkbroeken en robuuste werkjassen tot vuilafstotende en geurbestrijdende werkshirts en gecertificeerde veiligheidsschoenen en -werklaarzen.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers, mannen en vrouwen, helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt EMEA in Amsterdam (Europa, Midden-Oosten en Afrika) gedistribueerd naar meer dan 20 landen in Europa. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 3.000 hardwerkende medewerkers. 

Contactgegevens
Carhartt® EMEA
Cruquiusweg 109 – D
1019 AG Amsterdam
T: +31(020) 7150201
E: info@carhartt.com
W: www.carhartt.com
Carhartt video: klik hier

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.