Draag tijdens het sporten altijd een sportbeha

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. Ga voor meer informatie naar www.dare2b.com.

De Swift II Bra is extreem licht en gemaakt van gerecycled Q-Wic Plus stretchstof dat optimaal ademt en zorgt voor een goede vochtafvoer. Het atletische design met kruislingse bandjes zorgt samen met de uitneembare cups voor een veilige en comfortabele pasvorm.

Ideaal voor fitness, aerobics, biking, running of yoga
Experts raden aan om tijdens het sporten altijd een sportbeha te dragen. Het is aangenamer tijdens een training en zonder sportbeha riskeer je weefselschade en rugpijn. De Swift II Bra sluit strak aan op het lichaam en is ideaal voor fitness, aerobics, biking, running en yoga. Dankzij de Seamsmart Technologie heb je geen last van naden.

Informatie
Dare2b Swift II Bra is in meerdere kleuren verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 42. Ga voor meer informatie naar www.dare2b.com.

Over Dare 2B
Dare 2B staat bekend als een gewaagd, recht-door-zee en vooruitstrevend multisportmerk. De collectie bestaat uit active wear en fiets-, running-, outdoor- en wintersportkleding. Inclusief ski- en snowboardkleding en accessoires: van jassen en broeken tot helmen en tassen. Het merk heeft een gevarieerd aanbod met vele opvallende prints, maar ook in neutrale kleuren. Het zelf ontwikkelde ARED membraan is waterdicht tot een waterkolom van 5.000 oplopend tot 20.000 mm. De producten van Dare 2B zijn van hoge kwaliteit waardoor het merk volop gedragen wordt door mensen met een actieve levensstijl.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.