Korte broek in 3 lengtematen voor een extra lange zomer

Langere mannen ervaren vaak dat hun korte broek te kort is. Ze hebben langere benen en willen dat een korte broek net boven de knie valt. Girav bedacht een doeltreffende oplossing: een korte broek in 3 lengtematen. De lengtespecialist heeft met de Girav Athens Short een wereldprimeur.

De korte broek met lichte stretch zit heerlijk comfortabel en heeft een chique uitstraling. Hij is verkrijgbaar in 7 kleuren en voorzien van riemlussen en een steekzak met ritssluiting. Informatie: www.girav.nl.

Extra sterk
Girav Athens Shorts zijn gemaakt van een Pima cottonblend bestaande uit 68% katoen, 29% polyamide en 3% elastaan. De stof is extra sterk waardoor de korte broek langer meegaat en zijn pasvorm behoudt. Ook blijft de kleur langer mooi.

Vind eenvoudig de juiste maat
Dankzij de 3 lengtematen past de Athens Short altijd bij de lengte van je benen. Met behulp van de maatkiezer op www.girav.nl vind je de juiste maat. De korte broek heeft een Regular Fit pasvorm en is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL en in 3 lengtes: Standard Long Fit, Long Fit en Extra Long Fit.

Informatie
Girav Athens Shorts zijn vanaf mei verkrijgbaar op www.girav.nl voor € 99,95.

Over Girav
Het Nederlands kledingmerk Girav is uit nood geboren. T-shirts die uit je broek kruipen? Of wel lang genoeg maar dan weer veel te wijd? Na een paar keer wassen veel te kort, scheef of uit model? Dit was tot 2010 helaas de realiteit voor lange mannen. Een T-shirt in de juiste lengte en ook nog in goede kwaliteit was voor 2010 niet te vinden. Daarom biedt Girav T-shirts en inmiddels een gehele kledinglijn in 3 verschillende lengtematen en vind je bij Girav altijd je perfecte fit. De drie belangrijkste pijlers van Girav zijn dan ook: de beste kwaliteit, optimale pasvorm en supergoede service.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.