Powerbank voor snel opladen en extra veel stroom

Met de Grixx Battery Pack 15.000mAh heb je onderweg altijd veel stroom bij de hand. Genoeg om ruim driemaal je smartphone op te laden. Superhandig voor als je onderweg bent. 

Met deze powerbank heb je nooit meer een lege batterij van je smartphone of ander apparaat. Je neemt hem mee naar je werk of op vakantie, en hij is ook geschikt voor gebruik in het vliegtuig. Met 2 USB-poorten kun je bijvoorbeeld tegelijkertijd je smartphone en tablet opladen.

Grote capaciteit
De Grixx Powerbank 15.000mAh kan met een volle batterij een iPhone 13 maar liefst 2,5 keer opladen. Een iPhone XR ruim 3,5 keer en een Samsung Galaxy S22 3 keer. De battery pack zelf laad je op via de USB-C of Micro-USB-poort. Vier LED-indicatielampjes geven de resterende capaciteit weer. De powerbank wordt geleverd inclusief Micro-USB-oplaadkabel.

Informatie
Grixx External Battery Pack, 15.000mAh, winkeladviesprijs €14,99. Er is ook een kleinere versie van 10.000mAh, deze kost € 11,99. Informatie: www.grixx.eu.

Technische informatie
2 USB-poorten; 5V/2A; 1 x USB-C en 1 x Micro-USB voor het opladen van de battery pack. Totale output: 2.1A (max.). Afmetingen: 140.5 x 68.9 x 26.3mm. Kleur: zwart.

Over Grixx
Grixx is een premium merk op het gebied van computer- en mobiele accessoires. Het gebruik van tablets en smartphones is enorm toegenomen en het aantal gebruikers groeit nog steeds. Het gaat hier vooral om mobiele apparaten die je overal mee naar toe neemt en die belangrijke gegevens bevatten. Grixx biedt een volledig assortiment tablet- en smartphone-accessoires op het gebied van opladen, beschermen en audio.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.