Hip in de zon, droog in de regen

Regatta komt ieder jaar weer met een prachtige collectie regenjacks. Deze lente lanceert ze het trendy damesjack Bayarma. Hiermee ben je hip in de zon en blijf je droog in de regen. Dankzij de Isotex 5000 technologie is de jas waterdicht en optimaal ademend wat prettig is als je in beweging bent. De pasvorm is modieus en vrouwelijk. Ook op de fiets draagt de regenjas erg fijn.

Het Nederlandse weer kan erg wisselvallig zijn: het ene moment schijnt de zon, het andere moment word je overvallen door een plensbui. De Bayarma is een jack dat je onder al deze omstandigheden kunt dragen. Handig zijn de twee zakken met drukknoop en de binnenzak waarin je alles veilig opbergt. De capuchon en manchetten zijn eenvoudig verstelbaar.

Informatie
De Regatta Bayarma Regenjas is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs € 100. Ga voor informatie naar www.regatta.com. 

Over Regatta
Sinds de oprichting in 1981 is familiebedrijf Regatta al snel uitgegroeid tot een toonaangevend outdoormerk. Het Britse bedrijf staat vooral bekend om de hoogwaardige outdoorkleding en wandelschoenen voor de gehele familie. Het merk heeft een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Hiermee wordt waterdichte, ademende kleding gemaakt met een waterkolom tot maar liefst 20.000 mm.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.