Trust introduceert duurzame GXT 391 Thian gaming headset

De Thian is de nieuwste headset van Trust. Hij is licht van gewicht, draadloos, multiplatform, oplaadbaar en klaar voor lange gamesessies. Met deze functies is het al een geweldig product. Tel daarbij op dat hij gedeeltelijk is gemaakt van gerecycled materiaal, en je hebt het volledige pakket dat Trust de gamer van vandaag te bieden heeft.

De Thian is ontworpen met comfort in het achterhoofd, met kunstlederen oorkussens voor geluidsisolatie en een bovenlaag van gaas voor ademend vermogen. En met een gewicht van slechts 197 gram is de Thian echt lichtgewicht. Bovendien ondersteunt de geïntegreerde oplaadbare batterij tot 13 uur continue speeltijd.

Belangrijkste kenmerken:

Rijk geluid door de 40mm drivers
Milieuvriendelijk ontwerp; gemaakt van gerecycled materiaal
Lichtgewicht voor urenlang comfortabel gamen en oorkussens van mesh/kunstleer – het beste van twee werelden
13 uur ononderbroken speeltijd met de geïntegreerde oplaadbare batterij
Geschikt voor PC/laptop, PS4 en PS5
Opvouwbare microfoon en volumeregeling op het oor, met een knop om de microfoon te dempen
Draadloos met een razendsnelle 5,8 GHz-verbinding; USB-dongle meegeleverd. Kan ook bedraad worden gebruikt met de meegeleverde audiokabel van 1,2 m

Trust’s Clevergreen
Trust is toegewijd om duurzamer te worden en duurzamere producten te produceren. Deze producten verdienen het Clevergreen label van Trust. De Thian is een Clevergreen product.

De Thian is gemaakt van duurzaam materiaal dat 85% gerecycled plastic bevat, gecertificeerd door SCS. Het heeft een plastic-vrije verpakking – de doos, binnen buffer en hanger zijn gemaakt van makkelijk te recyclen karton, er worden geen kunststoffen of schuim gebruikt. Het verpakkingskarton is gemaakt van gerecyclede en verantwoord geproduceerde FSC-gecertificeerde houtvezels. De minimale afmetingen van de verpakkingen zijn ontworpen om materialen te besparen en de uitstoot door transport te verminderen. En dankzij de oplaadbare batterij zijn batterijen voor eenmalig gebruik niet meer nodig.

De GXT 391 Thian is vanaf nu beschikbaar bij de bekende retailers voor de adviesprijs van: €69,99.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.