Marja Middeldorp geeft tips over schoonmaken met soda

Zorg dat je altijd soda in huis hebt, want je kunt er vanalles mee schoonmaken. Marja Middeldorp, bekend van het programma ‘Hoe Schoon Is Jouw Huis?’ legt je graag uit wat je er allemaal mee kunt doen. Kijk voor de vele, praktische soda schoonmaaktips van Marja op www.schoonmakenmetsoda.nl.

Schoonmaken met soda was vroeger de normaalste zaak van de wereld. Onze moeders en grootmoeders deden niet anders. Maar met de komst van allerlei schoonmaakmiddelen en allesreinigers zijn we een beetje vergeten hoe effectief soda eigenlijk is. In samenwerking met Tricel laat Marja zien wat er allemaal mogelijk is met dit bijzondere schoonmaakmiddel.

Marja geeft online de handigste tips en tricks. Met soda voorkom je kalkaanslag in de wasmachine, kan je de gootsteen ontstoppen, verwijder je groene aanslag op de stoep, reinigen je tegels en de barbecue en nog veel meer. Op www.schoonmakenmetsoda.nl legt ze in instructievideo’s stap voor stap uit hoe het werkt.

Informatie
Tricel soda is verkrijgbaar bij de supermarkt en via www.klok-eco.nl. Tricel Zilver Soda Fijn, zak 1000 gram of emmertje 800 gram en Tricel Zilver Soda Grof, zak 1000 gram. Ga voor meer informatie naar www.schoonmakenmetsoda.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.