VTech – Je bent nooit te jong om te leren!

Goed nieuws voor de allerkleinsten: VTech komt met nieuw speelgoed waarvoor niemand te jong is. Al vanaf 3 maanden opent zich hun wereldje, spelenderwijs en helemaal in eigen tempo.

Wordt Wiebel & Wobbel Egel een trainingsmaatje? Dit bewegelijke vriendje zit vol liedjes en melodietjes en is voorzien van bewegingssensor voor de allerleukste interactie. Of is het toch Kiekeboe Leeuwtje, de 2.0-versie van baby’s favoriete spelletje: Kiekeboe? Dit fijne spiegeltje past perfect in kleine knuistjes en zit net als Egel bomvol speelse verrassingen.

Ongelooflijk maar waar, ook voor 1-jarige wijsneusjes heeft VTech nu een tablet in huis! Dierenvriendjes Touch Tablet is een handzaam, oerdegelijk exemplaar, voorzien van een interactief touchscreen en apps -op babylevel uiteraard- waarmee leren en ontdekken spelenderwijs begint.

Net zo spelenderwijs als het besef hoe belangrijk handjes wassen is? Toch wel! Leuker dan met het Was & Leer Zeeppompje wordt het in ieder geval nooit meer. Dit speelse pompje is educatief en geeft na elke druk op het pompje, kleurtjes, licht, cijfers en muziek!

Advies verkoopprijs: VTech Baby, Wiebel & Wobel Egel € 15,75, Kiekeboe Leeuwtje € 13,00, Dierenvriendjes Touch Tablet € 23,00 en

Was & Leer Zeeppompje € 16,50.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.