De perfecte bril voor jouw bil

Geberit gaat adviseren welke wc-bril het beste bij jouw bil past. Comfort in de badkamer en het toilet wordt steeds belangrijker. Zo ook een comfortabele zit op het toilet. Ieder figuur is anders. Om de perfecte bril voor jouw bilvorm te vinden, heeft Geberit de kontfiguurator-app ontwikkeld. Deze app helpt bij het vinden van de meest comfortabele wc-bril. Geberit heeft een groot assortiment wc’s en wc-brillen in verschillende vormen en maten. Hierdoor is er altijd een passend toilet voor iedereen. De nieuw ontwikkelde kontfiguurator-app helpt  bij het vinden van de perfecte bril en is een mooi voorbeeld van het continu streven van Geberit naar het hoogst haalbare sanitaircomfort.

Hoe het werkt
Voor het bepalen van de perfecte wc-bril heeft Geberit een speciale app ontwikkeld. In deze kontfiguurator-app kan de consument eenvoudig zijn of haar vorm billen selecteren. Door ook de bilomvang in centimeters en het lichaamsgewicht aan te geven, selecteert de app de best passende wc-bril.

Lichaamsvormen
Ieder figuur is anders. Daarom is comfort op maat belangrijk. Net als bijvoorbeeld een jeans, heeft ook elke wc-bril een andere pasvorm. Middels de app adviseert Geberit de best passende wc-bril per lichaamsfiguur. Zo zal een persoon met een rechthoekig figuur optimaal zitcomfort ervaren op een meer rechthoekige wc-bril.

App
In navolging van de Home-app brengt Geberit nu ook de kontfiguurator-app op de markt. Door de grote kennis van keramiek binnen het bedrijf en de drang naar innovatie heeft Geberit deze nieuwe app kunnen ontwikkelen. Het streven naar het hoogst mogelijke toiletcomfort voor iedere consument, komt hiermee weer een stapje dichterbij. De app zal 1 april beschikbaar zijn in de Android Play store en in de Apple store.

Meer over de app en een link naar de downloads is vanaf 01.04.2022 te vinden op: www.geberit.nl/kontfiguurator.

Het bericht De perfecte bril voor jouw bil verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.