Korte tuinbroek voor een actieve zomer

De Carhartt Relaxed Fit Canvas Shortall is een sterke, slijtvaste korte damestuinbroek. Ideaal voor werkzaamheden in de tuin, op de boerderij of op de bouw. En lekker luchtig als je een dagje op pad gaat: praktisch en stoer. Dankzij de moderne pasvorm zit hij als gegoten.

De shortall is gemaakt van dun canvas met Rugged Flex®-stretchtechnologie. Deze stof geeft je de bewegingsvrijheid die je nodig hebt voor al je activiteiten. De borstzak met ritssluiting is groot genoeg voor een telefoon en de vele zakken van verschillende afmetingen kunnen worden gebruikt voor gereedschap, sleutels en portemonnee. De hamerlus op het rechterbeen is ook altijd handig.

Informatie
Carhartt werkkleding is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijzen: Rugged Flex Relaxed Fit Canvas Shortall € 74,95. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.