Sony introduceert de compacte XG300 binnen de populaire X-Series

Vandaag kondigt Sony de uitbreiding van zijn serie draagbare speakers aan met de XG300. Dit krachtige model biedt een hoogwaardig kamervullend geluid met diepe bastonen. De speaker is daarnaast compact genoeg om overal mee naar toe te nemen om altijd en overal te genieten van het beste geluid.

Een speaker moet overal krachtig en helder geluid produceren. Dankzij de unieke X-Balanced Speaker Unit en de twee passieve radiatoren van Sony doet deze speaker precies dát. Hij levert een heldere, diepe bas met minder vervorming, een indrukwekkend geluid van hoge kwaliteit en een krachtige geluidsdruk. Hiermee blijft de energie hoog en kan het feest de hele nacht doorgaan.  

Krachtig partygeluid 

Geniet van helder stemgeluid en een diepe bas zoals in de club dankzij de geïntegreerde tweeters en de MEGA BASS-functies. Liever het gevoel van een concert beleven? Met LIVE SOUND kan die unieke sfeer worden gecreëerd en favoriete livesessies keer op keer opnieuw worden beleefd.

Voeg ook wat extra kleur toe aan een feest door de omgevingsverlichting op de speaker in te schakelen. De verlichting synchroniseert vervolgens met het ritme van de muziek.

Neem de muziek overal mee naartoe

De speaker is ontworpen met het oog op draagbaarheid. Hij heeft een inklapbare handgreep, zodat de speaker gemakkelijk overal mee naartoe genomen kan worden. En met de handgreep ingeklapt past de speaker in elk interieur.

Op het strand of bij een zwembad: overal een feestje bouwen
Dankzij de IP67-classificatie zijn er geen zorgen meer over spetters en stof. Vier feest op het strand of bij een zwembad, er zijn geen grenzen meer aan de perfecte feestlocatie.

Urenlang feestplezier dankzij de lange batterijduur
De speaker heeft een lange batterijduur waardoor hij maar één keer opgeladen hoeft te worden om een heel feest mee te gaan. Met een volledig opgeladen batterij biedt de speaker 25 uur afspeeltijd. Hij beschikt daarnaast over de functie ‘Quick Charging’. Met deze functie is er zelfs bij haast gegarandeerd muziek. De functie ‘Quick Charging’ levert na slechts 10 minuten snel laden 70 minuten afspeeltijd op. En dankzij de functie ‘Battery Care’ kan de batterij nooit overbelast raken en blijft de speaker voor lange tijd in optimale conditie.

 

Geniet van geweldige gesprekken met echo-onderdrukking 

De XG300 is voorzien van de functie echo-onderdrukking om gesprekken te voeren van hoge kwaliteit. Twee mensen kunnen tegelijkertijd praten zonder dat een van de twee onderbroken moet worden.

Laat het feest knallen met Party Connect en stereokoppeling

De speaker beschikt over Party Connect, zodat er tot wel 100 compatibele draadloze speakers aangesloten kunnen worden via Bluetooth-technologie om de muziek te synchroniseren. Het resultaat is krachtig geluid om het beste feest ooit te geven. Met de functie voor stereokoppeling kunnen twee speakers draadloos verbinden voor een superieur stereogeluid. Beide functies worden geactiveerd via de Sony | Music Center-app voor IOS en Android.

Duurzaamheid telt

Sony vindt niet alleen een stijlvolle vormgeving van zijn producten belangrijk: ook aan het milieu is gedacht. Door het gebruik van gerecycleerd papier voor de individuele verpakking, inclusief het plateau, bevat de speaker maximaal slechts 5% plastic materiaal.

Prijzen en beschikbaarheid

De XG300 is vanaf juli 2022 verkrijgbaar in de Benelux voor € 300

 

Het bericht Sony introduceert de compacte XG300 binnen de populaire X-Series verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.