Je werkhanden in goede handen

Grixx Medical, leverancier van medische en industriële beschermingsproducten, levert hoogwaardige nitril handschoenen aan klanten in diverse sectoren. De handschoenen voldoen aan strenge kwaliteitscontroles om veiligheid en prestaties te garanderen. Ze bieden bescherming tegen besmettingen en chemicaliën, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in ziekenhuizen, klinieken, laboratoria en de voedingsindustrie.

Nitril-handschoenen van Grixx zijn geschikt voor medisch gebruik en hebben een uitstekende pasvorm. Ze zijn lekbestendig en bieden de juiste prestaties bij olie, vet en veel andere substanties. De rolrand beschermt de onderarm tegen druppelen en biedt extra stevigheid bij het aantrekken.

Veel grip
Het geruwde vingeroppervlak zorgt voor veel grip wat van cruciaal belang is bij het hanteren van medische instrumenten. Je kunt met de handschoenen gewoon touchscreens bedienen. De handschoenen voldoen aan alle wettelijke normen voor persoonlijke beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen.

‘De handschoenen die wij leveren zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen en kwaliteit van bescherming,’ aldus Olga Kostyleva, Commercial Director Grixx Medical. ‘We zijn er trots op dat we kunnen  bijdragen aan de veiligheid van medische professionals en anderen die afhankelijk zijn van kwaliteitsbescherming.’ Meer informatie over Grixx Medical en de producten vindt u op www.grixxmedical.com. 

Over Grixx Medical
Grixx Medical is Europees importeur/ distributeur van medische disposables zoals wegwerpmaskers en handschoenen. Onze producten worden vervaardigd in zorgvuldig geselecteerde productiefaciliteiten en voldoen aan alle relevante normen en wettelijke eisen. Onze missie is om de veiligheid en gezondheid van mensen te ondersteunen door hoogwaardige beschermingsmiddelen te leveren.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.