Voor het eerst een kids menu bij Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe Amsterdam heeft vanaf vandaag een nieuwe menu die de harten van jonge rockers en voetbalfans zal veroveren. In samenwerking met de wereldberoemde voetbalsensatie en merkambassadeur Lionel Messi, lanceert Hard Rock International met trots het allereerste “Hard Rock Messi Kids Menu”. Dit menu is vanaf nu verkrijgbaar in alle deelnemende Hard Rock Cafes en geselecteerde Hard Rock Hotels & Casino’s over de hele wereld.

Het menu is een uitbreiding van de samenwerking tussen Hard Rock International en de voetballegende Lionel Messi. “Hard Rock Messi Kids Menu” is speciaal ontworpen voor kinderen en bevat smakelijke opties zoals de Messi X Burger, de Messi Golden Chicken Sandwich en kindvriendelijke gerechten. Er is een mogelijkheid om deze gerechten te combineren met bijgerechten zoals fruit, frietjes of groenten en een drankje naar keuze. Dit uitgebreide menu breidt de opties voor gezinnen en gasten van alle leeftijden verder uit.

Voor €11,95 heb je al een compleet Hard Rock Messi kindermenu!

Voor nog meer plezier kunnen fans een QR-code scannen om een 360 digitale ervaring met Leo Messi te krijgen. Ze kunnen een AI-gegenereerde Messi bekijken met de Messi Chicken Sandwich of fans begroeten in het Hard Rock Cafe. De 360 digitale ervaring biedt ook toegang tot de nieuwe winkelopties voor kinderen en volwassenen, een triviaspel, wallpaperdownloads en meer.

Lionel Messi is heel enthousiast over dit nieuwe menu: “Als vader van drie kinderen zoek ik altijd naar leuke uitjes voor ze. Deze samenwerking Hard Rock Cafe sluit goed aan: we bieden met het nieuwe kids menu veel families niet alleen een heerlijke maaltijd maar vooral een leuke eetervaring.”

Jim Allen, voorzitter van Hard Rock International verteld met trots: “We zijn erg blij dat we met Lionel Messi deze speciale toevoeging aan het Hard Rock-menu hebben ontwikkeld. We weten hoezeer kinderen en ouders opkijken naar Messi en we zijn er trots op iets gezonds aan te bieden waar het hele gezin van kan genieten tijdens een bezoek aan onze locaties over de hele wereld.”

Fans kunnen ook wat van de Messi-magie mee naar huis nemen via een nieuwe collectie Hard Rock X Messi 3.0 merchandise. De nieuwste collectie, die voor zowel kinderen als volwassenen is, bestaat uit onder andere een kinderversie van de iconische Messi Chef’s Coat en een speciale minivoetbal (verkrijgbaar in selecte Rock Shops). Een deel van de opbrengst van de minivoetballen die in de Rock Shop worden verkocht, wordt gedoneerd aan liefdadigheidsinstellingen voor kinderen over de hele wereld via de Hard Rock Heals Foundation.

Over Hard Rock
Het Hard Rock Cafe is een internationaal erkend horecamerk van wereldklasse dat wereldwijd in 74 landen verspreid is en die jaarlijks door miljoenen gasten worden bezocht. Het eerste Hard Rock Cafe opende zijn deuren in Londen in 1971. Het merk heeft zich inmiddels uitgebreid naar grote steden zoals New York City, Los Angeles, Chicago, Miami, Parijs, Sydney en meer. Hard Rock Cafe Amsterdam opende zijn deuren op 20 maart 1999 en is sindsdien niet meer weg te denken uit het bruisende centrum. Het Hard Rock Cafe biedt een unieke eetervaring, waar verse ingrediënten worden geserveerd van hoge kwaliteit. Om mee te gaan met de continue veranderende smaak van de consument, werkt het Hard Rock Cafe zijn menu voortdurend bij met speciale aanbiedingen, waaronder burger ‘pairings’, vernieuwende cocktails en meer https://www.hardrockcafe.com

Het bericht Voor het eerst een kids menu bij Hard Rock Cafe verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.