Groene bloempot, gemaakt met gerecycled kunstgras

De bloempotten uit de nieuwe ‘Made with’ collectie van Capi zijn gemaakt met een specifieke gerecyclede reststroom. Er zijn drie varianten: kunstgras, houtzaagsel en textiel. Restmaterialen krijgen zo een nieuwe bestemming en bepalen ook de kleur. Zo haal je met de frisgroene pot, gemaakt met kunstgras, letterlijk en figuurlijk een milieuvriendelijk stukje groen in huis.

De beige ‘Made with’ pot is gemaakt met zaagsel en de zwarte met gerecycled textiel: oude kleding hoeft niet verbrand te worden, maar krijgt een nieuw leven. Op deze manier laat elke eco-vriendelijke bloempot met zijn kleur de oorsprong zien. Het design van de lichtgewicht Groove potten is geïnspireerd op de natuurlijke groeven in stenen en bergen als eerbetoon aan de wonderen van de natuur.

Levenslange garantie
De Capi-potten zijn vorst-, breuk- en uv-bestendig en 100% recyclebaar. Ze hebben een levenslange garantie wat ze extra duurzaam maakt. Capi wil zoveel mogelijk voorkomen dat mensen een pot kopen, deze een paar jaar gebruiken en daarna weggooien om een ​​nieuwe te kopen. Dankzij het tijdloze karakter van de bloempotten blijven ze sowieso altijd te mooi om weg te gooien.

De ‘Made with’ bloempotten zijn 100% waterdicht en daardoor uitstekend geschikt voor in huis of op kantoor. Boor een gaatje in de bodem en ze zijn ook voor buitengebruik geschikt, in de tuin of op balkon. Met deze collectie om je heen maak je een statement van hergebruik, duurzaamheid en esthetiek. En geniet je van mooie potten met een eigen verhaal voor een betere wereld.

Informatie
Bloempot Groove ‘Made with’ is verkrijgbaar bij tuincentra, bloemisten en webshops. In drie verschillende maten en de kleuren Sawdust White, Grass Green en Textile Black. Consumentenadviesprijs vanaf 6,99. Ga voor meer informatie naar www.capi-europe.com.

 

Capi Europe – Grow a greener life
Het verhaal over Capi-Europe begint in 1997. De afgelopen 26 jaar hebben de potten en plantenbakken van dit Brabantse bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels staat Capi bekend om haar smaakvolle lichtgewicht potten- en plantenbakkencollectie, met als hoogtepunt de volledig in Nederland geproduceerde Made in Holland-collectie. De productie in Nederland is volledig CO2 neutraal. 

Grow a greener life is inmiddels meer dan een bedrijfsmissie. Het staat voor een way of life waarbij we onze eigen troep opruimen, zorgen voor de aarde en een schonere planeet achterlaten voor onze kinderen. En omdat duurzaam ook mooi mag zijn, is ieder Capi-product een aanwinst voor je interieur.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.