Geesa Opal accessoires – een minimalistisch sieraad voor je muur

Met de nieuwe badkameraccessoireserie Opal brengt Geesa een ode aan de meest elementaire vorm in design: rond. Een rond rozet is het middelpunt van elke Opal accessoire. Deze ronde ‘dot’ zweeft voor de wand en is, in meerdere afwerkingen, voorzien van een luxueuze radiale brush, wat de dot extra accentueert. Deze rijke detaillering maakt van het minimalistisch vormgegeven accessoire een echte eyecatcher in de badkamer. Opal is een volledige serie badkameraccessoires in verschillende luxe finishes. Hierdoor past Opal in veel badkamerstijlen. Ook aan het schoonmaakgemak en een eenvoudige montage van de accessoires is gedacht. Opal is een sieraad voor de muur en tegelijk zeer aantrekkelijk geprijsd.

Opal doet meer met je badkamer
Badkameraccessoires zijn de finishing touch van je badkamer. Ze versterken je interieurstijl of zorgen juist voor een extra accent. Accessoires zijn daarom echte eyecatchers. Geesa Opal is zo’n eyecatcher. De in het oog springende ronde dot maakt de vormgeving iconisch. De serie is trendy, heeft een luxe uitstraling en past in veel verschillende badkamerstijlen door de toegankelijke vormgeving en de diversiteit in kleuren; chrome, brushed stainless steel, brushed gold, black en brushed metal black zijn de finishes waarin de Opal accessoires verkrijgbaar zijn. Het ronde rozet van de finishes brushed stainless steel, brushed gold en brushed metal black is voorzien van een luxe radiale brush.

De collectie
De Opal collectie is breed en biedt een compleet aanbod aan accessoires voor je badkamer en toilet in alle finishes. Elegant is het Opal planchet dat voldoende ruimte biedt voor meerdere badkamerproducten door het glazen planchet van 60 cm. De tandenborstelhouder is slank en eigentijds ontworpen en valt op door de slimme ophangconstructie van de glazen beker. De zeephouder perfectioneert de badkamer-look; dankzij diepe rondingen van stevig glas blijft de zeep uitstekend op zijn plek liggen. De handdoekring is letterlijk om door een ringetje te halen; de dubbele rondingen geven een tijdloze uitstraling aan het accessoire. De handdoekhouders springen juist in het oog door de strakke, rechthoekige vormgeving. De Opal toiletrolhouder (met of zonder klep en dubbel of enkel met planchet) toont bij uitstek de kracht van eenvoudig design. De handdoekhaakjes (groot, klein en dubbele haak) passen perfect in een eigentijdse badkamer en zijn ook zeer geschikt voor het ophangen van een badjas of kleding. De zeepdispenser is niet alleen elegant, deze is ook zeer functioneel en eenvoudig bij te vullen. Over functioneel gesproken; de royale douchemand biedt volop opbergruimte en heeft een luxe uitstraling door de combinatie metaal en zwart kunststof. De afgeronde vormen zorgen voor voelbaar meer comfort in de douche. Bijzonder functioneel en stijlvol is ook de toiletborstelhouder. De houder is zonder opsmuk ontworpen en eveneens vervaardigd van zwart kunststof met afgeronde vormen, wat het accessoire een vriendelijke uitstraling geeft.

Schoonmaakgemak
Het schoonmaken van je badkamer is vaak niet het leukste klusje. In het ontwerp van Opal heeft Geesa daar extra rekening mee gehouden. Zo is de douchemand opklapbaar, waardoor de muur achter de mand ook schoongemaakt kan worden. Een ander voorbeeld is de toiletborstelhouder, deze is vervaardigd van kunststof. Kunststof is hygiënisch en bovendien is de houder van Opal goed schoon te maken, doordat deze van het muurplaatje kan worden afgenomen. Na het reinigen in een sopje of in de vaatwasser is deze gemakkelijk weer terug te plaatsen.

Snel en makkelijk te installeren
Aan elk detail, dus ook aan de montage, is gedacht. Dankzij het ingenieuze, eenvoudige ophangsysteem, dat verborgen zit achter de ronde cover, is Opal gemakkelijk met twee schroeven direct op de muur te monteren.

De ontwerpers van Opal hebben een eenvoudig en tegelijk zeer karakteristiek accessoire ontworpen met een grote keuze aan kleuren en combinatiemogelijkheden, dat betaalbaar en in vele interieurs toepasbaar is. Daarbovenop levert Opal de kwaliteit waar Geesa om bekend staat met een garantietermijn van 15 jaar; de serie is ontworpen om jarenlang mee te gaan. Ook bij intensief gebruik.
Meer informatie over Geesa Opal is te vinden op www.geesa.com/opal

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.