SOEK! Familiespel – een coöperatief brieven mysterie voor het hele gezin

Plan je graag iets leuks met de kinderen op een druilerige dag? Of ben je op zoek naar een gave activiteit voor op vakantie? Speel dan samen met de kinderen het SOEK! familiespel. Dompel je als gezin onder in de wereld van Team X en los aan de hand van geheimzinnige brieven, breinbrekers, puzzels, verborgen codes en andere verrassingen het escape spel met elkaar op.

Zowel thuis als op vakantie staat het spel garant voor 5 gezellige speurmomenten met elkaar. Dus kom los van alle schermpjes en ga samen aan de slag om het spannende mysterie op te lossen.

Het mysterie van SOEK!
In een land hier ver vandaan is een geheim recept gestolen uit een kelder met een drie dubbel slot. De koning wil alleen het allerbeste speurteam op de zaak, namelijk Team X. Als gezin vormen jullie Team X en ga je aan de slag om o.a. de kroongetuige, het motief en het plaats delict te onderzoeken. Gaat het jullie lukken om het geheime recept terug te vinden?

Hoe werkt het?
Het oplossen van het mysterie bestaat uit 5 losse speurmomenten: 5 geheimzinnige enveloppen gericht aan Team X gevuld met spannende raadsels en puzzels. Je ontvangt de enveloppen in één keer thuis en bepaalt als ouder zelf wanneer jullie gaan speuren door de volgende envelop door je eigen brievenbus te gooien. Zet je pokerface op want voor de jonge speurneusjes blijft het een verrassing! Zodra zij de envelop vinden, schuif je met z’n allen aan de keuken- of campingtafel voor een volgende ronde van het spel. Door samen te werken kraak je de codes, open je de puzzels en lossen jullie het mysterie op. Om de spanning op te bouwen is het leuk om 2 tot 3 dagen tussen de iedere envelop te laten. Zo leef je samen toe naar een volgend moment in het onderzoek. Het detectivespel is bedoeld voor gezinnen met in ieder geval 1 kind in groep 4-8. De verhaallijn is afgestemd op deze groep, maar als jongere of oudere broers en zussen meespelen is dat alleen maar leuk! Een spelronde (envelop) duurt zo’n 30-45 minuten.

SOEK! Familiespel is een initiatief van de zussen Tessa en Leontien Kimmel en staat voor ‘Speuren, Oplossen, Ervaren met elKaar’. Tablets en telefoons spelen tegenwoordig een grote rol in het gezinsleven. Daarom bedachten de zussen dit spel waarbij schermpjes niet nodig zijn en gezinsleden weer oog hebben voor elkaar. Met dit detective spel beleven zowel kinderen als ouders plezier. Shop het spel voor € 24,95 (incl. verzendkosten) via www.soek-familiespel.nl en ga samen op avontuur!

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.