Vegan Kwekkeboom kip nuggets

Een van de grootste uitdagingen als je vaker vegan wil eten zijn de vegetarische snacks op een feestje. Na een groeiende vraag komt Kwekkeboom Oven & Airfryer nu met een innovatieve vegan lijn, zo is er voor ieder wat wilsMet de Nacho Cheese flavour Bloemkool Nugget en de Net-AlsKip Nugget snack je nu gemakkelijk vegan en proef je de kwaliteit terug die je van Kwekkeboom gewend bent: krokant en heerlijk van smaak. Ideaal om te mixen op een zomerse borrelplank of lekker als losse snack. De Nacho Cheese flavour Bloemkool Nugget en de NetalsKip Nugget liggen vanaf week 25 in het vriesvak bij Albert Heijn & Plus voor €4,39

Plantaardig genieten 
Borrelen is voor iedereen. Daarom komt Kwekkeboom Oven & Airfryer met nóg meer variatie en kwaliteit voor op de borrelplank, zo is er voor ieder wat wils. Vanuit de groeiende vraag vanuit vega(n)s, flexitariërs en bewuste snackers is deze innovatieve lijn ontwikkeld met de premium kwaliteit en volwassen smaken die je van Kwekkeboom Oven & Airfryer gewend bent. Deze vegan, krokante ovensnacks maken het gewone ongewoon lekker en mogen niet missen thuis op de borreltafel.  

Verkrijgbaarheid
De nieuwe vegan Kwekkeboom Oven & Airfryer Nacho Cheese flavour Bloemkool Nugget en NetalsKip Nugget zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in het vriesvak bij Albert Heijn & Plus voor een adviesprijs van €4,39 voor een verpakking van ca. 12 stuks.   

Nacho Cheese flavour Bloemkool Nuggets
Voor alle nacho liefhebbers die van een speciale twist houden is er de Nacho Cheese flavour bloemkool nugget! Helemaal vegan, met een romige vulling van verse bloemkool en vegan cheddar kaas, een licht vleugje chilipeper en een krokante korst van verkruimelde nacho chips. Perfect als vegan kaassnack bij de borrel. 

Net-als- Kip Nuggets
De Net als Kip Nuggets zijn net zo krokant als je van Kwekkeboom Oven & Airfryer gewend bent, met een extra vleugje zwarte peper. Ze zijn gemaakt in speelse vormen en gaan perfect samen met al je favoriete dips of als vleesvervanger bij je frietje.  

Het bericht Vegan Kwekkeboom kip nuggets verscheen eerst op Plantaardig.org.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.