Eco-schone was voor een stralend frisse zomer

Hoe was je vakantie? De waspoeders van Klok zijn ideaal voor op vakantie of als je weer thuiskomt en kleding, handdoeken en beddengoed een frisse wasbeurt kunnen gebruiken. Met Klok Waspoeder Wit was je de witte was intensief en veilig schoon. Op ecologisch verantwoorde wijze en met een stralend fris resultaat. 

Ook de gekleurde was wordt bij lagere temperaturen stralend schoon met behoud van alle kleuren, met Klok Waspoeder Kleur. De waspoeders van het Nederlandse merk zijn krachtig tegen vlekken en lossen vuil snel op. De formule is gericht op een uitstekende waswerking op alle temperaturen, dus ook bij lage temperaturen. Ze zijn ook nog eens huidvriendelijk: de waspoeders bevatten 0% parfum en 0% kleurstof. 

Door vaker te wassen met Klok kunnen vuil en vlekken zich minder goed hechten aan de meeste soorten textiel. De waspoeders bevatten geen parfum of kleurstoffen en zijn gecertificeerd met een EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Asthma Allergy Nordic label
Asthma Allergy Nordic is een samenwerking tussen de astma- en allergieorganisaties in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Met dit label kun je er zeker van zijn dat het product geen parfum bevat en dat het recept kritisch is beoordeeld. Producten met het Asthma Allergy Nordic-logo worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, allergie of andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden.

Informatie
Klok Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Consumentenadviesprijs € 5,49 (18 wasbeurten). XXL-verpakking 74 wasbeurten € 19,99.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.