Stand-up-peddelen over azuurblauwe Alpenmeren

Aan de Tiroolse kant van de Zugspitze kan je heerlijk genieten van je vakantie in Oostenrijk vanaf je SUP-board. Je glijdt hier rustig en ontspannen over azuurblauwe Alpenmeren te midden van reusachtige bergen. Leuk is om je SUP-tocht te combineren met een ontbijt of barbecue. Je regelt dit eenvoudig bij het stand-up-paddle-station aan de Heiterwanger See.

Hier huur je ook, van mei tot september, je SUP-board en peddel. Hoewel ervaring geen vereiste is kan je bij dit station desgewenst ook een korte SUP-training krijgen. Door je balans te houden op het board, worden je dijspieren, bilspieren en je buikspieren gestimuleerd terwijl het peddelen je triceps, biceps en schouders versterkt. Het gaat als vanzelf.

Nachtelijke SUP-Toer
In de Tiroler Zugspitz Arena SUP je op een van de mooiste meren van de Alpen: de Heiterwanger See. Via een verbindingskanaal peddel je door ook naar de Plansee. Zo kom je als natuurliefhebber langs plaatsen die je anders niet zo snel kunt bereiken. Vroege vogels beleven hier de zonsopkomst op een bijzondere manier. De nieuwe nachtelijke SUP-Toer is ook beslist een aanrader. Uitgerust met ledverlichting bekijk je vanaf je SUP-board de heldere sterrenhemel met duizenden sterren zoals je ze nooit eerder hebt gezien.

Tiroler Zugspitz Arena
De Tiroler Zugspitz Arena staat bekend om de vele, prachtige familiehotels en campings waar je heerlijk kunt recreëren. Met de auto ben je er zo, het ligt in Tirol net over de grens met Duitsland. Het gebied telt zeven charmante dorpjes aan de zonzijde van de imposante Zugspitze. Het is een oase van ruimte, rust en prachtige natuur. Maar ook een gebied waar je samen enorm veel kunt beleven. 

Informatie
Op www.zugspitzarena.com/nl vind je alle accommodaties in de regio met veel interessante aanbiedingen. Voor persoonlijk contact bel je met +43567320000 of mail je naar info@zugspitzarena.com.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.