Philips Hue combineert ontwerp, flexibiliteit en bediening met nieuwe lampen en accessoires

Signify de wereldleider in verlichting, onthult een nieuwe reeks slimme verlichtingsproducten van Philips Hue die nog meer flexibiliteit, bediening en ontwerpopties voor jouw huis bieden. De nieuwe productlanceringen omvatten twee boeiende primeurs voor Philips Hue: de eerste volledig aanpasbare railverlichting met een eigen reeks lampen, en de eerste draagbare, oplaadbare lamp die ontworpen is voor binnen- en buitengebruik. Een nieuwe slimme schakelaar in strak zwart of wit biedt voor het eerst intuïtief dimmen door aan de knop van de schakelaar te draaien. Hij biedt ook de mogelijkheid om scènes in te stellen en kamers te selecteren met elk van de vier knoppen. Met het oog op het dagelijks welzijn zorgt een nieuwe Ontwaken automatisering in de Philips Hue-app voor een gepersonaliseerd en natuurlijk zonsopkomst-effect in de slaapkamer. De automatisering is ontworpen om gebruikers het gevoel te geven dat ze buiten wakker worden onder een uitgestrekte ochtendhemel. Dit wordt aangevuld door een nieuwe gradient lamp die is ontworpen voor de slaapkamer.

Ontwerp en personaliseer slimme verlichting als nooit tevoren
Word de persoonlijke lichtontwerper van jouw huis met de Philips Hue Perifo railverlichting. Perifo is een nieuwe lijn van Philips Hue die bestaat uit afzonderlijke rail-elementen die in elkaar passen om een volledig aanpasbare rail te vormen. Je kiest de lay-out en lengte van de rail en welke lampen jij wilt gebruiken om volledige controle te krijgen over de manier waarop je jouw huis verlicht. De rail kan aan de wand of het plafond worden bevestigd en wordt aangesloten op een standaard stopcontact of bestaande bedrading met behulp van de meegeleverde voedingseenheid. Dan begint het echte plezier wanneer je de slimme lampen van jouw keuze in de rail klikt en ze precies opstelt zoals je wilt. Je kunt spots, hanglampen, lichtbalken en lichtbuizen naar keuze combineren in één enkele Perifo rail om de juiste sfeer te bepalen voor elke gelegenheid en een uniek designelement te creëren.

Met de nieuwe draagbare Philips Hue Go tafellamp kun je nu slimme verlichting meenemen van de woonkamer naar de terrastafel, of waar dan ook binnen en buiten jouw huis. De draagbare tafellamp is ontworpen voor gebruik binnen en buiten en is voorzien van een siliconen handgreep, waardoor je ze gemakkelijk kunt meenemen overal waar je licht nodig hebt. De draagbare Hue Go tafellamp heeft een batterijduur tot 48 uur en is eenvoudig op te laden met het meegeleverde oplaadstation. Of je nu in bed ligt te lezen of op het terras zit te dineren, met de knop op de lamp kun je vooraf ingestelde lichtscènes doorlopen om precies de juiste sfeer te creëren.

Slimme verlichting in de badkamer krijgt een stijlvolle en strakke update met de nieuwe Philips Hue Xamento zwarte badkamerreeks. De Philips Hue Xamento zwarte inbouwspot brengt een subtiel, eigentijds design in de badkamer en biedt tot 350 lumen in miljoenen kleuren van dimbaar slim licht, precies waar je het nodig hebt. De Xamento zwarte inbouwspot is verkrijgbaar per stuk of als 3-pack. De Philips Hue Xamento zwarte plafondlamp vormt een decoratief middelpunt in de badkamer en vult de ruimte met subtiel, diffuus licht dankzij het unieke ontwerp. En hoewel de lamp jouw badkamer kan vullen met 2350 lumen in miljoenen kleuren, kan ze ook laag worden gedimd om de perfecte ontspannen sfeer te creëren. De Xamento zwarte badkamerserie is speciaal ontworpen om gemakkelijk te installeren en te gebruiken in vochtige ruimtes.

Nieuwe Zonsopkomst ontwaken-stijl verbetert dagelijks welzijn
Slim licht blijft het welzijn in huis verbeteren en helpt bij dagelijkse routines met de nieuwe Zonsopkomst ontwaken-stijl. De nieuwe stijl met haar rijke, kleurrijke overgang van blauw naar zacht oranje licht bootst de zon na die over de horizon verschijnt waardoor je ‘s ochtends of op elk ander moment van de dag ontspannen wakker wordt. De Zonsopkomst ontwaken-stijl is te vinden in de Philips Hue-app onder het tabblad ‘Ontwaken’ bij ‘Automatiseringen’ voor Hue Bridge gebruikers en het tabblad ‘Routines’ voor Bluetooth gebruikers. De ontwaken-stijl kan worden aangepast qua duur en het tijdstip van de dag. Gebruikers van de bestaande ontwaken-stijl – die nu ‘Overgang naar Helder’ heet – kunnen hun ontwaken-beleving upgraden door simpelweg ‘Zonsopkomst’ te selecteren in het bewerkingsscherm van de automatisering.

De Zonsopkomst ontwaken-stijl is geoptimaliseerd voor alle gradient lampen en zal worden gelanceerd samen met de nieuwe Philips Hue Signe gradient lamp in eikenhout. De Signe gradient lamp in eikenhout met zijn slanke profiel en een natuurlijke houtkleurige voet is zowel een blikvanger als een subtiel accent voor de slaapkamer. De lamp is verkrijgbaar als tafellamp en als vloerlamp.

Lichtscènes onmiddellijk en moeiteloos instellen en aanpassen
Tot slot introduceert Philips Hue een nieuw slim accessoire, de Philips Hue Tap dial switch, waarmee gebruikers hun slimme lampen in huis nog persoonlijker kunnen bedienen. De Tap dial switch heeft vier knoppen en elke knop kan worden ingesteld om slimme verlichting in maximaal drie afzonderlijke kamers of zones in huis te bedienen. Tik op een knop om onmiddellijk een lichtscène te kiezen of aan te passen. De Tap dial switch heeft ook een intuïtieve dimregeling: hoe sneller of langzamer je aan de knop draait, hoe sneller of langzamer jouw slimme verlichting dimt of helderder wordt. De schakelaar heeft een strak, mat ontwerp in zwart of wit, waardoor hij overal in huis in het interieur past. Hij kan worden gebruikt als handige afstandsbediening of zelfs magnetisch worden bevestigd op metalen oppervlakken.

Beleef Philips Hue virtueel
Potentiële en bestaande Philips Hue-gebruikers kunnen nu de volledige reeks functies van Hue verkennen (en ermee spelen!) in de Philips Hue-app, perfect voor degenen die van plan zijn hun zoektocht naar slimme verlichting te beginnen.

De nieuwe Demomodus is te vinden in het tabblad ‘Ontdek’ van de app en biedt een reeks virtuele ervaringen die laten zien hoe de slimme verlichting van Philips Hue het huis kan transformeren en de dagelijkse routine kan verbeteren. De demo’s verkennen de thema’s sfeer, entertainment en gevoel van veiligheid, met een speciale sectie gewijd aan Hue-accessoires. De demo’s worden in de app verder bijgewerkt en aangevuld met nieuwe thema’s, zodat toekomstige gebruikers de Hue-beleving kunnen visualiseren.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.