De Jill Holterman Collectie van BUFF

BUFF introduceert de Jill Holterman Collectie. Een mooie serie BUFF-accessoires gebaseerd op dierenprints waar Holterman zo gek op is. Jill Holterman is professioneel hardloopster, gespecialiseerd in lange afstanden. De collectie bestaat uit de CoolNet UV+, de CoolNet UV+ Headband en de Run Pack Visor zonneklep.

Jill Holterman begon op haar twaalfde met hardlopen bij de atletiekvereniging. Vanaf het eerste moment was het een grote passie. In 2019 besloot ze haar baan als advocate op te zeggen en volledig voor haar topsportdroom te gaan. In maart 2020 plaatste ze zich voor de Olympische Spelen in Tokyo. Helaas gooide Covid-19 roet in het eten. Ze is nu gefocust op Parijs 2024.

Met veel trots
Jill Hilterman over de samenwerking. ‘Ik ben een groot fan van de artikelen van BUFF®. Niet alleen omdat ze functioneel zijn tijdens mijn trainingen en wedstrijden, maar ook omdat de producten van BUFF® er enorm tof uitzien. Ik kan eindeloos variëren en mijn outfit aanpassen op mijn gevoel van de dag. Hardlopen is een redelijk eenzijdige sport, maar dankzij de producten van BUFF® al een stuk minder. Bijkomend voordeel is dat de producten milieubewust zijn geproduceerd. Ik hecht daar veel waarde aan. Al deze facetten gezamenlijk maken het voor mij een ideale partner. Om onze samenwerking een extra boost te geven hebben we samen deze nieuwe collectie ontwikkeld. Met veel trots mag ik deze presenteren en ik hoop natuurlijk dat iedereen ‘m net zo tof vinden als ik!’ 

BUFF Coolnet UV+
De multifunctionele BUFF Coolnet UV+ met factor 50 zonbescherming is een ideaal accessoire in de zomer. Vooral als je lange afstanden in de zon loopt. De ademende stof heeft een heerlijk verkoelend effect. De Coolnet® UV+ kan tot wel 2,5°C kouder worden dan je eigen lichaamstemperatuur. De Coolnet UV+ is erg zacht, 4-way stretch en naadloos wat zorgt voor maximaal draagcomfort. Het accessoire kan worden gedragen als haarband, piratenmuts, masker, sjaal, polsband, muts, nekwarmer en balaclava. De stof is behandeld met een antibacterieel middel waardoor de BUFF extra lang fris blijft.

Milieu en duurzaamheid spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van BUFF-producten. Het merk verwerkt zoveel mogelijk ecologische en duurzame materialen om de ecologische voetafdruk te verkleinen. De Coolnet UV+ BUFF bestaat voor 95% uit gerecyclede plastic flessen. Daarnaast is de verpakking gemaakt van gerecycled karton.  

Informatie
BUFF CoolNet UV+, de CoolNet UV+ Headband en de Run Pack Visor zijn verkrijgbaar bij de betere outdoor- en sportwinkels en via webshops. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl. Consumentenadviesprijs vanaf € 16,95.

 

Over BUFF
Het verhaal van BUFF® begint 25 jaar terug wanneer de avonturier Juan Rojas het idee krijgt om een multifunctionele sjaal te maken. In de stoffabriek van zijn familie produceert hij de eerste samples van een naadloze en kokervormige sjaal van elastisch en ademend microvezel. Met trots draagt hij de eerste versie van de Original BUFF tijdens zijn avonturen op de motor en in de bergen.


BUFF is sindsdien uitgegroeid tot een waar begrip in multifunctionele headwear. Het merk is inmiddels ook uitgebreid met een lifestyle collectie met vele unieke designs. De collectie combineert stijl met uitstekende bescherming tegen de elementen. Vandaag de dag staat BUFF bekend om de kwaliteit, aandacht voor het milieu, het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve producten en materialen.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.