Ruige werkschoen met voering van Schotse ruit

De robuuste werkschoen Tasman van Mr. Miles is gemaakt van donkerbruin leer. De Schots geruite voering doet denken aan de ruige Hooglanden en zorgt voor goede ventilatie. Hoe langer je de schoen draagt hoe mooier en doorleefder het leer wordt. De schoen valt in veiligheidsklasse S3, veiligheid staat natuurlijk voorop. Hij zorgt voor een uitstekende bescherming onder de meest extreme omstandigheden.

De stoere Tasman heeft een perfecte demping. Of je nu loopt door zand en blubber of over geaccidenteerd terrein: je voeten blijven de hele dag superfit. Hij is geschikt voor harde werkers in de bouw-, constructie-, metaal-, transport- en agrarische sector. De werkschoen heeft een Kevlar tussenzool en een geperforeerde stalen beschermneus. Beiden beschermen de voeten tegen vallende voorwerpen en het doordringen van de zool met scherpe voorwerpen.

Ventilatiegaten in de neus
De zolen zijn antistatisch en gemaakt van PU/Nitril waardoor ze slijtvast, antislip en resistent zijn tegen olie en zuren. Doordat er ventilatiegaten in de neus zitten is de schoen goed ademend. De hoge schacht sluit perfect aan, wat maakt dat de schoen extra ondersteuning biedt rondom de enkels. Hoge veiligheidsschoenen worden aangeraden in branches waar met zware objecten en machines wordt gewerkt.

Informatie
De Mr. Miles Tasman werkschoen valt in veiligheidsklasse S3 en is verkrijgbaar via www.mrmiles.eu. Prijs inclusief BTW € 84,95.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.
Generated by Feedzy