Altijd en overal extra power, ook voor je vrienden

Met de Grixx Powerbank PD 20.000mAh heb je altijd extra batterijcapaciteit bij de hand, zodat de batterij van je smartphone of tablet nooit leeg is. Je kunt bijvoorbeeld met een volle powerbank een Samsung Galaxy S21 minimaal 4x opladen. Hij ondersteunt Power Delivery (PD) en Fast Charge waardoor apparaten efficiënter en sneller worden opgeladen. Het apparaat dat je oplaadt en de gebruikte oplaadkabel dienen dan wel Power Delivery te ondersteunen.

Handige powerdisplay
De Grixx Powerbank PD 20.000mAh heeft twee USB-A poorten en een USB-C poort zodat je tot 3 apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Je laadt de powerbank op via de USB-C poort. Een handig display geeft weer hoeveel procent van de capaciteit nog beschikbaar is.

De powerbank is gecertificeerd door TÜV Rheinland GS en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en kwaliteitsnormen. Grixx Powerbanks zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten van 5.000 tot en met 20.000mAh en worden pre-charged geleverd zodat je ze uit de verpakking meteen kunt gebruiken.

Informatie
Grixx Powerbank PD 20.000mAh, inclusief PD-ondersteunende USB-C naar USB-A oplaadkabel, winkeladviesprijs € 28,99. Er zijn ook kleinere versies verkrijgbaar. Informatie: www.grixx.eu.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.