Geef je was een vleugje zomer

Subtiele geuren als Katoenbloem, Vanille & Cashmere, Varen, Lavendel en Jasmijn zorgen voor een speciale noot van luxe en elegantie aan je wasgoed. Het zijn frisse, verkwikkende geuren op basis van essentiële oliën waardoor ze lang aanwezig blijven. Zelfs de ruimtes waar je wast en waar je de was opbergt ruiken heerlijk. Zo haal je eenvoudig een heerlijke zomerse ambiance in huis.

Natuurlijke ingrediënten
Wasgeluk ontwikkelt prachtige geuren met veel nuances en facetten voor kleding en bad- en beddengoed. Verwen jezelf door af en toe te variëren tussen de mooie geuren, zodat je ten volle geniet van alle parfumvariaties die Wasgeluk biedt. Je voegt slechts 5 ml geconcentreerd wasparfum toe aan de was voor een langdurige geurbeleving. Zo doe je extra lang met elke flacon.

De producten van Wasgeluk worden in Italië geproduceerd op basis van natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën. Ze zijn vegan en niet getest op dieren. De flacons zijn 100% bio-based, 100% recyclebaar en bevatten geen micro-plastics.

Informatie
Parfum voor je Was van Wasgeluk is verkrijgbaar bij drogisterijen, nagelstudio’s, kapsalons en modezaken en via www.wasgeluk.nl. Er zijn 14 verschillende geuren. Consumentenadviesprijs flacon 250 ml € 14,95 en flacon 500 ml € 24,95.

Over Wasgeluk
Wasgeluk is opgericht door Marike Wittebol en Marije Verhoef en uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat zich richt op parfums voor bad- en beddengoed, kleding en interieur. Het assortiment bestaat uit wasparfums, wasstrips, kussensprays, homesprays, geurstokjes en diffusers. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 900 drogisterijen, nagelstudio’s en kapsalons in Nederland, België, Duitsland en de ABC-eilanden. Informatie: www.wasgeluk.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.