Gouden sieraad voor je planten

De Groove NL Gold is prachtig als designobject in je interieur. Een echte eyecatcher voor woonkamer, vestibule en serre, maar ook op kantoor. Voor buiten, in de tuin, op je terras of balkon, worden de nieuwe kleuren Black, Ivory en Anthracite wat meer gebruikt.

Beschermer voor je plant
De pot komt buiten goed tot zijn recht om dat hij de wortels van je plant beschermt dankzij de oranje isolatielaag die zorgt voor een constante temperatuur in de pot. Met zijn zachte en aardse tinten is de pot de perfecte basis voor je plant en dankzij de kleurvastheid kan je de pot eindeloos laten stralen in de zon.

CO2 Neutral® label
Bloempot Groove NL is 100% klimaatneutraal geproduceerd in de Capi-fabriek in Tilburg en voorzien van het CO2 Neutral® label. Dit label garandeert dat bedrijven actief hun lokale en wereldwijde klimaatimpact berekenen, verlagen en compenseren.

De bloempotten uit de Made in Holland zijn 100% recyclebaar en altijd en overal te herkennen de oranje binnenkant en het oranje Capi-label. Ze zijn oersterk, hitte- en vorstbestendig, breukbestendig en met hun robuuste uiterlijk ook nog eens superlicht.

Ze hebben een levenslange garantie: Capi wil zoveel mogelijk voorkomen dat mensen een pot kopen, hem een paar jaar gebruiken en daarna weggooien om een ​​nieuwe te kopen. Dankzij het tijdloze karakter van de bloempotten blijven ze sowieso altijd te mooi om weg te gooien.

Informatie
Bloempot Groove NL is verkrijgbaar bij tuincentra, bloemisten en webshops in de kleuren Gold, Black, Ivory en Anthracite. Consumentenadviesprijs vanaf € 44,95. Ga voor meer informatie naar www.capi-europe.com.   

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.