Zelfverzekerd spreken – Gijs Nillessen en Jonas van der Vlugt

Wil je ontspannen en authentiek op het podium staan? Met dit boek heb je hét recept in handen voor succesvol spreken en presenteren in het openbaar. Nillessen en Van der Vlugt brengen de essentie van spreken in het openbaar terug tot vier essentiële stappen: authenticiteit, je punt, storytelling en strategie.

Of je nu één keer per jaar spreekt of dagelijks voor een groep mensen staat, deze methode schept rust in je hoofd, geeft houvast en maakt je meteen een betere en zelfverzekerde spreker. Spreken in het openbaar is een van de grootste angsten van veel professionals. Maar dat is nergens voor nodig, vinden Gijs Nillessen en Jonas van der Vlugt. Ze stonden zelf jarenlang op het podium, respectievelijk als stand-upcomedian en dj en runnen nu samen trainingsbureau 360talk voor de ontwikkeling van softskills. Samen hebben ze dankzij hun unieke methode al talloze mensen laten stralen op het podium. En die methode, het resultaat van jarenlange kennis en ervaring, delen ze nu met jou in dit handzame doe-boek. Door de opdrachten in het boek te maken, bereid je concreet jouw presentatie voor!

Je presentatie heeft pas impact als je niet verstopt wie je bent, maar jezelf laat zien. Durf jij het aan?

De auteurs
Gijs Nillessen begon ooit als stand-up comedian maar is inmiddels een veelgevraagd dagvoorzitter en presentator. Jonas van der Vlugt heeft jarenlange ervaring als radio dj en als spreekcoach. Samen richtten ze 360talk op, een bureau gespecialiseerd in sprekerstrainingen. Ze zijn een dreamteam dat mensen helpt schitteren op het podium.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.