De LUMIN elektrische barbecue: hoge temperatuur en veelzijdigheid

Weber’s nieuwe LUMIN is een zeer veelzijdige, multifunctionele elektrische barbecue. De LUMIN is gezien zijn grootte perfect voor grillers met een beperkte buitenruimte. De ultramoderne LUMIN-barbecue heeft een strak, ruimtebesparend design, waardoor hij ideaal is voor kleinere buitenruimtes. Ook voor mensen die op zoek zijn naar een barbecue die bij hun milieubewuste levensstijl past, is de LUMIN geschikt – de barbecue is namelijk volledig elektrisch.

Om een ​​”next-level” elektrische barbecue-ervaring te creëren, ontwikkelden productexperts van Weber deze unieke barbecue met de volgende kenmerken:

Een temperatuurbereik van meer dan 315°C, zodat grillers binnen 15 minuten hoge temperaturen kunnen bereiken en zo gerechten kunnen maken met een authentieke barbecuesmaak
Een unieke rookmodus, zodat de typische rokerige smaak gegeven kan worden aan maaltijden
Speciaal ontworpen accessoires en instellingen, om groenten te stomen, steaks dicht te schroeien en gerechten warm te houden
Tijdbesparingssysteem waarbij diepgevroren voedsel direct kan ontdooien op de barbecue tijdens het voorverwarmen om zo tijd te besparen
Opvangblik aan de voorzijde en vaatwasmachinebestendige porselein-emaillen grillroosters, waardoor het schoonmaken van de barbecue een fluitje van een cent is.

De LUMIN-barbecue is ook voorzien van een emaillen stalen deksel en ketel, beide zeer duurzaam en met een langdurige corrosiebestendigheid. Daarnaast bevat het nieuwe productportfolio van Weber ook een reeks accessoires die de mogelijkheden van buitenkoks op deze unieke barbecue nog verder uitbreidt, waaronder een stand, barbecuehoes, bakplaat en meer.

De LUMIN-barbecue is nu verkrijgbaar op www.weber.com en bij retailpartners in Nederland. Buitenkoks kunnen kiezen uit full-size of compacte modellen en tussen twee kleuren; zwart en dieprood.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.