Weber barbecue wint Red Dot Product Design Award

Weber-Stephen, wereldwijde leider op het gebied van innovatie, technologie en producten voor buitenkoken, kondigt vandaag aan dat SmokeFire Houtgestooke Pelletbarbecue Stealth-Editie 2022 is bekroond met een Red Dot Design Award. De SmokeFire Stealth Edition, die te herkennen is aan de volledig zwarte look, wint de Red Dot in de categorie Product Design voor zijn innovatieve en kwalitatief zeer hoogstaand ontwerp.

 

De Red Dot Design Awards is opgericht in 1955 en is een van ‘s werelds grootste designonderscheidingen op het gebied van topkwaliteit in Product Design, Communication Design en Design Concept. Jaarlijks ontvangt de organisatie meer dan 20.000 prijsinzendingen uit ongeveer 60 landen wereldwijd.

 

Over de SmokeFire Stealth Edition

De SmokeFire Stealth Edition (verkrijgbaar in twee modellen: EPX4 en EPX6) is een stoere houtpelletbarbecue voor het op hoog vuur aanbraden als langzaam roken van gerechten, waardoor een uitzonderlijk lekkere houtgestookte smaak ontstaat.

De SmokeFire Houtgestookte Pelletbarbecueealth-editie bevat onder andere:

Een volledig zwarte uitvoering;
Het Weber Crafted Gourmet BBQ-systeem om alle mogelijke bereidingswijzen op deze pelletbarbecue te gebruiken, zoals braden, stomen en zelfs roerbakken;
Geïntegreerde Weber Connect-technologie;
De ingebouwde grillverlichting verlicht het grillrooster voor barbecue sessies in de late avond of vroege ochtend;
Het tweede grillrooster zorgt voor een grote barbecuecapaciteit;
De porselein-emaille constructie houdt warmte vast, zelfs bij lagere temperaturen, en helpt roest en barsten te voorkomen.

Weber-Stephen zal de prijs voor de SmokeFire Houtgestooke Pelletbarbecue Stealth-Editie 2022 officieel in ontvangst nemen tijdens de 2022 Red Dot Design week, die op 20 juni van start gaat in Essen, Duitsland. Als winnaar van de award zal de SmokeFire Stealth Edition ook onderdeel zijn van de exclusieve collectie van prijswinnende producten die tentoongesteld worden in het Red Dot museum in UNESCO-werelderfgoed Zollverein in Essen.

Het bericht Weber barbecue wint Red Dot Product Design Award verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.