Geef je outdoor-avonturen nog meer kleur

Met de oplaadbare lantaarn AlpenGlow van Biolite creëer je de mooiste sferen. Voor elk moment en elke mood heeft de lamp passende, natuurlijke kleuren. Waar je ook bent: op het strand, bij de barbecue, op de camping, in je tent, op de boot of in je eigen huis. Je kunt ook kiezen voor wit licht dat je kunt dimmen of juist feller kunt laten schijnen. Handig als je een boek wilt lezen.

De BioLite AlpenGlow heeft verschillende vooringestelde kleurmodi, geïnspireerd op kleuren uit de natuur. De ChromaReal LED-technologie geeft de kleuren in de omgeving weer met de gloed van warm natuurlijk licht. Je kunt van kleur veranderen via de bediening of door de AlpenGlow even te schudden. Hij is verkrijgbaar in twee formaten: 250 en 500 lumen.

Modern design
Het strakke, moderne design van de AlpenGlow zorgt ervoor dat hij mooi past in elk interieur. Je laadt hem op via een micro USB. Hij is ook voorzien van een USB A uitgang zodat hij als powerbank gebruikt kan worden om je smartphone op te laden.

De BioLite Alpenglow 250 is voorzien van een 3200 mAh batterij, de AlpenGlow 500 heeft een 6400 mAh batterij. Bij een maximale output hebben beide modellen een brandtijd van 4,5 uur. Bij een minimale output doe je 200 uur met de batterij.

Informatie
De BioLite AlpenGlow is verkrijgbaar bij de outdoorspeciaalzaak en diverse webshops. De Alpenglow 250 is 95mm hoog en heeft een diameter van 75mm. De Alpenglow 500 is 136mm hoog en heeft een diameter van 95mm. Adviesprijzen:

Biolite AlpenGlow 250, € 64,95.
Biolite AlpenGlow 500, € 89,95.

Ga voor meer informatie naar www.Technolyt.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.