Wat drink je als je (even) niet drinkt?

Het is gedaan met alcohol als de norm. Uit recent onderzoek blijkt dat de helft van alle alcoholdrinkers wil minderen. Tegelijkertijd groeit het aanbod alcoholvrije dranken ieder jaar, met gedistilleerd 0.0 als snelste stijger in 2022.

Zie hier de LINK naar het onderzoek van internationale autoriteit IWSR met de laatste inzichten en cijfers.

Iedereen die zin heeft om te drinken, maar (even) niet in alcohol, kan nu terecht op het nieuwe alcoholvrije platform What to Drink. Daar tipt wijnjournalist en oprichter Esmee Langereis met humor en smaak serieus goede no & low dranken.

‘Consumenten hebben meer keuze dan ooit, en er is verrassend veel spannends in alcoholvrij te ontdekken. Van een big oaky alcoholvrije chardonnay tot een ready to drink virgin negroni.’ Met dezelfde kritische blik als altijd test en reviewt Esmee nu alcoholvrije wijnen, spirits, cocktails en bieren, ‘zodat je altijd wat lekkers in je glas hebt!’

What to Drink is het eerste alcoholvrije platform met 0.0 reviews in de Benelux, en is 1 juli officieel gelanceerd.

Over Esmee Langereis
Esmee Langereis is de vaste wijnschrijver van NRC, De Smaak van Italië en Miljuschka Magazine. Ze was al een tijdje stiekem gestopt met drinken, maar nu is ze uit de kast als mindful drinker. Lees hier een korte Q&A met Esmee.

Het bericht Wat drink je als je (even) niet drinkt? verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.