Oersterke rugzak voor je laptop

De Carhartt 21L Classic Laptop Daypack is een veilige rugzak voor je laptop. Hij is oersterk, net als de werkkleding van Carhartt, en houdt je spullen droog. De rugzak is gemaakt van heavy-duty materiaal dat water afstoot. Ideaal voor harde werkers op locatie en digital nomads. Informatie: www.carhartt.com. 

Dankzij een doordachte indeling zorgt de rugzak voor structuur en overzicht bij het werk. Het hoofdvak heeft een speciaal ontworpen tweewegritssluiting om je laptop te beschermen. Het organisatievak met ritssluiting biedt extra ruimte om je spullen netjes op te bergen.

Mooier naarmate je hem langer gebruikt
Het heavy-duty materiaal, 600 denier polyester, heeft een waterafstotende Rain Defender™ afwerking tegen de regen. De rugzak is gemaakt om de zwaarste omstandigheden te weerstaan: hij wordt alleen maar mooier naarmate je hem langer gebruikt.

Deze Carhartt Daypack neem je ook mee als je er als digital nomad opuit trekt. De gepolsterde schouderbanden en het gewatteerde achterpaneel van ventilerend mesh zorgen voor het nodige draagcomfort. Het Carhartt-label op de voorkant maakt de rugzak helemaal af.

Informatie
De Carhartt 21L Classis Laptop Daypack is verkrijgbaar in Carhartt-Brown en Black bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 59,95. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

 

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, bestendigheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.