Volledig biologisch afbreekbaar vaatwaspoeder

Het ecologische vaatwaspoeder van NaturalSenz is vegan, vrij van water en verpakt in karton. Alle ingrediënten zijn volledig biologisch afbreekbaar en vrij van microplastics*. Het vaatwaspoeder zorgt voor een schone vaat en reinigt goed bij lage temperaturen. Informatie: www.naturalsenz.eco. 

NaturalSenz Vaatwaspoeder heeft een frisse, natuurlijke geur van limoen en bestaat voor 94,8% uit natuurlijke ingrediënten. Het is verpakt in FSC-karton in plaats van plastic, zo draag je bij aan het verminderen van de plasticsoep. Het karton kan zo bij het oud papier.

Dierproefvrij en Ecocert gecertificeerd
De producten van NaturalSenz zijn voorzien van het Vegan Society keurmerk: ze bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en zijn gegarandeerd dierproefvrij. Het vaatwaspoeder is Ecocert gecertificeerd en past perfect bij een duurzaam, milieuvriendelijk huishouden. NaturalSenz wordt geproduceerd in Nederland dus dat bespaart flink wat CO2-uitstoot.

Informatie
NaturalSenz Vaatwaspoeder all-in-1 is verkrijgbaar via www.naturalsenz.eco en bol.com. Consumentenadviesprijs pak 720 gram (40 wasbeurten) € 8,99.

* Volgens de definitie van ECHA.

Over NaturalSenz
NaturalSenz wasmiddelen worden gemaakt door Senzora, een Nederlands familiebedrijf dat al in 1969 als eerste fabrikant een fosfaatvrij wasmiddel op de markt bracht. Senzora is in Nederland de enige aanbieder die dit soort producten helemaal zelf ontwikkelt en produceert. 

NaturalSenz is als natuurlijk wasmiddel gecertificeerd door Ecocert, de geaccrediteerde partij die controleert op naleving van de Europese ecologische eisen. Het keurmerk van de Vegan Society geeft de garantie NaturalSenz een vegan wasmiddel is.  Ga voor meer informatie naar www.naturalsenz.eco.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.