Laat je hond veilig uit

Ga je vaak met je hond wandelen en loopt hij ook wel eens los, dan is zichtbaarheid van het grootste belang. Trek hem dan een Carhartt Safety Vest aan, dat beschermt je hond dag en nacht. De opvallende kleurstelling valt op bij daglicht, terwijl de brede zilverkleurige reflecterende strips zorgen voor maximale zichtbaarheid bij schemerlicht en in het donker. Informatie: www.carhartt.com.

Het hondenvest is speciaal ontworpen om je hond zichtbaar en veilig te houden. Het is gemaakt volgens de kwaliteitsnormen van Carhartt dus onverslijtbaar. Het vest is versterkt met 500D nylon katoenen dukband en driedubbel gestikte hoofdnaden. Verder heeft het slimme lipjes in de nek en op de borst waardoor je het eenvoudig kunt aantrekken. Dankzij de banden met klittenbandsluiting bij borst en taille blijft het vest goed op zijn plaats zitten.

Dus ga je wandelen met je trouwe viervoeter, trek hem dan het Safety Vest aan met het Carhartt-label op de rug en hij is er veilig klaar voor. Hoe groot of klein je hond ook is, Carhartt heeft altijd een passend model want het vest is in vier maten verkrijgbaar: S, M, L en XL. Het merk heeft ook een mooie lijn hondenriemen.

Informatie
Het Carhartt Dog Safety Vest is verkrijgbaar bij www.carhartt.com. In de maten S, M, L en XL. Adviesprijs vanaf € 54,99.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.