Val op met Beachflags

Opvallen in een wereld waar reclamevlaggen, banners en borden de dienst uitmaken is niet altijd even gemakkelijk. Maar met Beachflags trek je zeker de aandacht. Er zijn verschillende soorten en maten te koop. Helemaal bedrukt met jouw logo of zomeractie. En het allerleukste; je hoeft ze echt niet alleen aan het strand te gebruiken.

Wat is een Beachflag?

Zoals de naam al doet vermoeden is een Beachflag een vlag die op het strand bij strandtentjes gebruikt wordt. De vormgeving zorgt ervoor dat de reclame-uiting op de vlag goed leesbaar is. Je wil immers opvallen! De stevigheid danken de strandvlaggen aan de mast waarop ze gespannen zijn. Deze is flexibel om weer en wind te kunnen weerstaan. Daarnaast trekken ze de vlag strak, zoals een windsurfzeil. Hierdoor wappert de vlag amper. Het is een combinatie van een reclamebord met het opvallende karakter van een vlag. Daarnaast moet de stof van de vlag bestand zijn tegen zilt water. Het is eigenlijk een soort zeil waarop felle kleuren zeker goed uitkomen. Je kan ze zowel binnen als buiten gebruiken. De compacte, maar lange vorm biedt ruimte voor verschillende uitingen, geheel in je eigen huisstijl.

Verschillende vormen

De standaard Beachflag kan tussen stoeptegels worden geplaatst of juist in een met water te vullen voet. Zo staat deze het meest stevig. Wil je helemaal opvallen – bijvoorbeeld op een beurs of tijdens een evenement – dan zijn er Beachflags met rugzak! Of ga je liever voor eentje die met een zuignap op een raam van je foodtruck geplaatst kan worden. En wat dacht je van een schattig tafelmodel, wat wellicht klein is van stuk, maar veel impact heeft als promotiemateriaal op statafels, bij beurzen en bij de actie display in de winkel. Binnen de verschillende groottes zijn er nog diverse andere uitvoeringen om uit te kiezen; recht, druppelvorm of met een kromming, het is allemaal mogelijk.

Impact met Beachflags

De Beachflag neemt niet veel ruimte in, zoals een sandwichbord wel kan doen. Daarom is het fijn om deze bijvoorbeeld buiten bij een strandtent te plaatsen. Je hebt geen grote vlaggenmasten nodig en dat scheelt in de ruimte. Binnen bij een beurs kost het minder van je standruimte als je gebruik maakt van deze vlaggen. Hoe fijn is dat. Bovendien vallen de vlaggen op dankzij hun elegante vormgeving. Iedere buitenreclame heeft natuurlijk een andere mate van impact, maar bij Beachflags merk je al snel dat men de uiting sneller ontdekt en dus onthoudt.

In jouw huisstijl

Beachflags kunnen worden bedrukt in allerlei stijlen, dus ook in jouw huisstijl. Grote vlaggen zijn altijd dubbelzijdig te bedrukken, kleinere vlaggen vaak enkelzijdig. Voeten en uiteraard de stok om de vlag aan te bevestigen worden bij de vlag geleverd. Dus je hoeft eigenlijk alleen nog te bedenken wat er op de vlag moet komen te staan, te wachten op je bestelling en vervolgens je Beachflags uit te stallen bij je strandtent, surfschool, beursstand, foodtruck, winkel, trouwerij, festival of iedere andere gelegenheid waarbij Beachflags voor jou opvallend reclame maken.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.