Ultralicht isolatiejack voor harde werkers in de kou

Het Rain Defender™ Relaxed Fit Lightweight Insulated Jacket van Carhartt houdt je altijd warm onder extreme omstandigheden. De jas is ultralicht van gewicht en tegelijk beresterk. De stevige buitenlaag van Cordura® Fabric-materiaal weegt minder dan een T-shirt en is bestand tegen de zwaarste omstandigheden.

De isolerende jas is gevoerd en gewatteerd voor veel warmte en extra comfort. De waterafstotende en winddichte technologieën houden regen, wind en sneeuw buiten, zodat je comfortabel je werk kunt doen. Het jack is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering.

Extra bewegingsvrijheid
Deze veelzijdige jas heeft meer dan voldoende zakken. Hij kan, als het kouder wordt, heel goed met onderlagen of bovenlagen worden gedragen. Het jack is gemaakt om makkelijk in te bewegen, met een relaxte pasvorm en ingebouwde flex. De met fleece gevoerde zijpanelen op het lichaam en bij de mouwen zorgen voor nog meer bewegingsvrijheid.

Informatie
Het Carhartt Rain Defender™ Relaxed Fit Lightweight Insulated Jacket is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. In meerder kleuren. Adviesprijs damesjas € 129,99. Herenjas € 114,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden. 

De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.

Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.