Heavy duty krachtpatser

Redbrick lanceert de Pulse Boot S7S. Een robuuste krachtpatser voor zware werkzaamheden in sectoren als bouw, offshore, metaal, landbouw en veeteelt. De veiligheidslaars is extra beveiligd tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen en voorzien van reflectiestrips voor extra zichtbaarheid. Speciale kussentjes in de binnenvoering zorgen voor een comfortabele pasvorm.

De S7S werklaars is onderdeel van de Redbrick Pulse collectie voor het heavy duty-segment. De stoere laarzen zijn gemaakt van ademend microfiber en een waterproof membraan dat minimaal 3 uur bescherming biedt tegen binnendringend vocht. Een modderige akker of bouwput is dus geen probleem. Ook vuil spuit je gemakkelijk van de werklaarzen af.

Dankzij de robuuste antislipzool, extra hielondersteuning en een slijtvaste kruipneus ben je bestand tegen een flinke stoot. De overneus beschermt de Pulse Boot S7S bovendien tegen slijtage wanneer je regelmatig op je knieën werkt. De laarzen zijn voorzien van een hak wat veilig is als je vaak op een ladder werkt. De hak zorgt voor extra grip en stabiliteit, zelfs op de smalste sporten.

Betere bescherming
Dankzij de aluminium veiligheidsneus blijven je tenen veilig, de hele werkdag door. De anti-perforatiezool van technical fibers is getest op een aangescherpte norm en beschermt nog beter tegen het binnendringen van kleine scherpe voorwerpen. Ideaal voor een werkomgeving waar je met scherven of spijkers in contact komt.

Comfortabele pasvorm
De werklaarzen zijn uitgerust met reflectiestrips op de hiel, zo val je op in het donker bij verminderde zichtbaarheid. Je trekt ze ook heel gemakkelijk aan dankzij de lussen aan de zijkant. In de binnenvoering zitten speciale kussentjes, waardoor de laarzen comfortabel zitten en goed aansluiten om je been.

Reguliere of gevoerde uitvoering
De Redbrick Pulse Boot S7S voldoet aan de nieuwste norm voor veiligheidsschoenen, de EN ISO 20345:2022. De laars is verkrijgbaar in een reguliere of gevoerde uitvoering met synthetisch wol. De gevoerde modellen zijn uitermate geschikt voor werkzaamheden in koelingen, vriezers of buiten bij lage temperaturen.

Informatie
De Redbrick Pulse Boot S7S Veiligheidslaarzen zijn verkrijgbaar in de maten 39 t/m 48, in de kleuren bruin en zwart. Verkoopprijs incl. BTW € 154,95. Ga voor meer informatie naar www.redbrick.eu. Klik hier voor de blog.

Over Redbrick
Redbrick is een eigen merk van Allshoes Safety Footwear, marktleider op het gebied van safety footwear in de Benelux. In de traditionele werkschoenenbranche wilde Redbrick laten zien dat het ook anders kan. Daarom bracht het merk in 2008 de eerste collectie veiligheidsschoenen met het uiterlijk van een sneaker op de markt. De term Safety Sneaker moest nog worden bedacht. De veiligheidsschoenen van Redbrick zijn nog steeds ongeëvenaard in pasvorm, kwaliteit en productdesign. Redbrick is het originele merk Safety Sneakers. Het merk zit niet stil en blijft innoveren; inmiddels zijn er al meer dan een miljoen paar Redbrick-schoenen verkocht.

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.