Tuinkamer van glas: Livingten

Hoklartherm, de Duitse producent van serres, kassen en overkappingen presenteert Livingten. Het is een vrijstaande tuinkamer van glas. Je kunt er in elk seizoen behaaglijk vertoeven. Een heerlijke plek voor bijvoorbeeld etentjes of als werkplek met veel daglicht. Uiteraard kun je Livingten ook als kweekkas gebruiken.

Behaaglijk
Livingten is 435 cm lang, 350 cm breed en heeft een nokhoogte van 325 cm (de staande wand is 215 cm hoog). Speciale aluminium profielen en 22 mm dik veiligheidsglas zorgen voor zogenoemde thermische scheiding. Dat betekent dat, in gesloten toestand, er geen warmte naar buiten gaat. In de wintermaanden blijft de binnentemperatuur op een comfortabele 20 graden Celsius en je kunt er dus ook vorstgevoelige planten laten overwinteren. Desgewenst kan Livingten voorzien worden van zonwering.

Zelfmontage
Livingten is geschikt voor zelfmontage. Duurzame plug-in verbindingen maken schroeven, boren en lijmen overbodig. Duidelijke instructies laten stap voor stap zien hoe de verschillende losse onderdelen in elkaar gezet dienen te worden. De aluminium profielen zijn tweekleurig: antracietgrijs aan de buitenkant en zilverkleurig aan de binnenzijde. Zo wordt de ruimtelijkheid benadrukt en is de serre extra licht en helder. De decoratieve nok van Livingten geeft de serre Engelse charme en voorkomt dat vogels daar landen en het glazen dak bevuilen. Hoklartherm maakt gebruik van duurzame materialen die er zelfs na 20 jaar nog als nieuw uitzien.

Showtuin
Al bijna vier decennia produceert Hoklartherm in Apen (Nedersaksen, Duitsland) hoogwaardige glazen paviljoens, tuinkassen en diverse terrasoverkappingen. De 20.000 vierkante meter grote showtuin is zeven dagen per week geopend inclusief het gezellige Orangerie-café.

Verkoopinformatie
Livingten is verkrijgbaar vanaf € 11.980. Meer informatie op www.hoklartherm.de.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.