Spaghetti met aubergine en Italiaanse kruidensaus

Wie is er geen liefhebber van de Italiaanse keuken en een lekkere vegetarische pasta? Met dit gemakkelijke recept voor pasta met kruidensaus zit je in een handomdraai te genieten aan tafel. Lekker met chilivlokken en balsamico azijn.

Ingrediënten
2 aubergines
1 verpakking Basis voor Italiaanse Kruidensaus
1 grote rode paprika
400 g Provençaalse wokgroenten
300 g Honig Spaghetti Original
250 g cherrytomaatjes
50 g geraspte kaas
2 eetl. verse basilicum
500 ml water

Eigen draai:
½ tl chilivlokken
2 el balsamicoazijn

Bereidingswijze

1. Kook de spaghetti zoals op de verpakking ervan is aangegeven.

2. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak de wokgroenten en de in stukjes gesneden paprika ca. 2 tot 3 minuten. Voeg daarna de gehalveerde cherrytomaatjes toe.

3. Voeg 500 ml water en Honig basis voor Italiaanse Kruidensaus toe. Breng het geheel al roerend aan de kook.

4. Laat de saus onder af en toe roeren ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Serveer de saus over de spaghetti en garneer het gerecht met de geraspte kaas en verse basilicum.

Het bericht Spaghetti met aubergine en Italiaanse kruidensaus verscheen eerst op Plantaardig.org.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.