Speel ‘Samba de Amigo: Party-To-Go’ en nog meer nieuwe games bij Apple Arcade in augustus

Vanaf augustus hebben Apple Arcade-abonnees nog meer games om onbeperkt en zonder onderbrekingen van te genieten. Er staan vier nieuwe games, meer dan dertig updates van bestaande games en een paar grote evenementen op stapel. Zo kun je helemaal uit je dak gaan in de nieuwe versie van de SEGA-klassieker  Samba de Amigo: Party-To-Go, lekker puzzelen in Nekograms+ en Kingdoms: Merge & Build en je helemaal verliezen in de indie game finity., een zorgvuldige, met de hand vormgegeven puzzelomgeving waarin de beste elementen van bekende puzzelgames zijn verwerkt.

Samba de Amigo: Party-To-Go staat binnenkort in Apple Arcade en bevat behalve leuke nieuwe nummers ook een primeur: een Story Mode die alleen via Apple Arcade beschikbaar is”, zegt Ian Curran, directeur en Chief Operating Officer van SEGA of America. “In Apple Arcade kun je al een groot aantal van onze populairste games spelen, zoals Sonic, Football Manager en nu dus ook Samba de Amigo. We hebben ons best gedaan om geweldige games te maken voor een compleet nieuwe doelgroep, de mobiele gamers. Hopelijk beleven zowel zij als alle trouwe fans van ons aanbod veel plezier aan deze klassieke game in een nieuw jasje.”

Abonnees kunnen in Apple Arcade nog steeds populaire games als Crossy Road CastleJetpack Joyride 2 en Cooking Mama: Cuisine! spelen, en ook nieuwe games als TMNT Splintered FateCityscapes: Sim Builder en Hello Kitty Island Adventure. Voor al deze games komt er deze maand nieuwe content uit. Verder organiseren Crayola Maken en Spelen+ , My Little Pony van Hasbro, PJ Masks en Tonka deze week samen een speciaal Back-to-School Style Squad-evenement, dat bedoeld is om de creativiteit en het zelfvertrouwen van jonge gamers te vergroten en ze alvast wat vaardigheden voor op school te laten opdoen. Dit evenement is van 4 tot en met 31 augustus exclusief toegankelijk via Crayola Maken en Spelen+. Houd ook het gedeelte ‘Recent bijgewerkt’ van Apple Arcade in de gaten, want daar zie je of er een update is uitgekomen van je favoriete game.

De Apple Arcade-catalogus bevat ruim tweehonderd games, en elke maand komen er nieuwe titels bij. Deze zomer kun je dus op zoek gaan naar een nieuwe favoriet, die je altijd zonder advertenties en zonder in-app aankopen kunt spelen. Bij Apple Arcade is er bovendien voor elke leeftijd wel een geschikte game, en je kunt ervan op aan dat alle games voldoen aan de strenge privacyeisen van Apple.

Of je nu met het hele gezin iets creatiefs wilt doen, eindeloos wilt puzzelen of je bewegingsdoel voor die dag wilt halen met een bekende muziekgame, bij Apple Arcade vind je steeds weer iets nieuws om te spelen – ongeacht je leeftijd en gamevoorkeur. Deze maand bevat de catalogus onder meer deze nieuwe games:

Nekograms+ (Hungry Sky) – 8 augustus

In deze schattige puzzelgame leg je je kattenvriendjes in de watten. Verplaats de katten en kussens net zolang totdat elke kat op de allerbeste plek ligt en lekker in slaap kan vallen. De game bevat 120 leuke levels, waarbij je ruim vijftien kattenrassen tegenkomt en in drie prachtig vormgegeven werelden vertoeft. Intussen klinkt op de achtergrond een rustgevend muziekje.

Kingdoms: Merge & Build (Cherrypick Games) – 18 augustus

Als je van puzzelen houdt en ook graag een groot koninkrijk opzet, is deze avontuurlijke game vol verhalen echt iets voor jou. Toen de koning even afwezig was, is zijn koninkrijk op mysterieuze wijze vernietigd. Het is nu aan prins Edward en zijn vrienden om alles opnieuw op te bouwen en het volk te redden. In de game voeg je allerlei voorwerpen samen om aan bouwmaterialen voor de grote wederopbouw te komen, opdrachten te vervullen en het mysterie te ontrafelen, zodat het te gronde gerichte koninkrijk in oude luister wordt hersteld.

finity. (Seabaa, Inc.) – 25 augustus

finity. is een minimalistische, goed doordachte en met de hand gemaakte 2D-game waarin de beste elementen van bekende puzzelgames zijn verwerkt. Deze game combineert de complexiteit van het schaakspel en de eindeloze flow van Tetris met de sensatie wanneer je drie of meer dezelfde items met elkaar weet te verbinden. Het resultaat is een prachtige game met diepgang die bovendien moeilijk genoeg is om eindeloos veel plezier aan te beleven.

Samba de Amigo: Party-To-Go (SEGA) – 29 augustus

In deze levendige actiegame moet je zelf aan de bak. Samba de Amigo: Party-To-Go is een modern vervolg op de klassieke en uiterst populaire gamefranchise van SEGA uit 2000, waarin je je uitgerust met een paar sambaballen uitleeft op de dansvloer. In deze game zitten drie nummers die je alleen in de Arcade-versie tegenkomt: ‘DADDY’ (met CL) van PSY, ‘The Edge of Glory’ van Lady Gaga en ‘The Walker’ van Fitz and the Tantrums. Ook nieuw is de exclusieve Story Mode, waarin je samen met Amigo een muziekopdracht vervult. Samba de Amigo: Party-To-Go bevat ruim veertig hits uit alle populaire muziekgenres, en na de lancering komen daar nog meer nummers bij. Dus ga lekker uit je dak in deze nieuwe, dynamische versie van de bekende muziekgame.

Prijzen en verkrijgbaarheid

Apple Arcade is verkrijgbaar voor € 4,99 per maand, met een gratis proefperiode van een maand. Klanten die een nieuwe iPhone, iPad, Mac of Apple TV kopen, krijgen gratis een abonnement van 3 maanden op Apple Arcade. 
Apple Arcade is onderdeel van de maandelijkse Apple One-abonnementen Individueel (€ 16,95) en Gezin (€ 22,95), met een gratis proefperiode van een maand. 
Arcade Originals kun je spelen op iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Iconen uit de App Store kun je spelen op iPhone en iPad.
Met één abonnement op Apple Arcade hebben maximaal zes gezinsleden onbeperkt toegang tot alle games in de catalogus.
De beschikbaarheid van de meer dan 200 games op devices is afhankelijk van de compatibiliteit van de hardware en software. Sommige content is niet in alle regio’s beschikbaar.
Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe abonnees. Apple Arcade kost € 4,99/maand na afloop van gratis proefperiode. Eén abonnement per ‘Delen met gezin’‑groep. Aanbod geldig tot 3 maanden na activering van een in aanmerking komend device. Het abonnement wordt automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Er zijn beperkingen en andere voorwaarden van toepassing.

De gratis proefperiode van Apple One geldt alleen voor de services die je niet al gebruikt, of je nu in de proefperiode van die services zit of er al een abonnement op hebt. Na afloop van de proefperiode wordt het abonnement automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Er zijn beperkingen en andere voorwaarden van toepassing.

Het bericht Speel ‘Samba de Amigo: Party-To-Go’ en nog meer nieuwe games bij Apple Arcade in augustus verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.