Sophie de giraf in actie voor Pink Ribbon

Ook dit jaar kleurt oktober weer roze en staat deze maand wereldwijd in het teken van aandacht voor borstkanker. Sophie de giraf steunt de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte en brengtdaarom een speciale Pink October edition sleutelhanger uit, waarvan de opbrengst wordt gedoneerd aan Pink Ribbon. Zo steun je niet alleen de strijd tegen borstkanker, maar krijg je ook nog eens een exclusieve roze mini Sophie de giraf aan je sleutelbos!

Speciaal voor Pink October heeft Sophie de giraf een limited edition sleutelhanger uitgebracht. Dit girafje is hetzelfde als het originele populaire bijtspeeltje, maar dan in een exclusieve miniversie met roze vlekjes. Speciaal voor aan je sleutelbos! En het mooie is dat de opbrengst van de sleutelhanger naar Pink Ribbon gaat, waarmee je onderzoek naar borstkanker steunt.

Strijd tegen borstkanker
In Nederland krijgt maar liefst 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Dat betekent vorig jaar ruim 18.000 diagnoses. En alhoewel de overlevingskansen goed zijn, overlijden er toch nog jaarlijks meer dan 3000 mensen aan de gevolgen van borstkanker. Onderzoek naar deze ziekte is dan ook heel belangrijk. Pink Ribbon is onderdeel van KWF kankerbestrijding en steunt projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en beter te kunnen behandelen.

De Sophie de giraf Pink October sleutelhanger is slechts in een beperkte oplage verkrijgbaar en alléén tijdens de maand oktober.

Adviesprijs € 5,-
Onder andere verkrijgbaar via www.kleinegiraf.nl

Het bericht Sophie de giraf in actie voor Pink Ribbon verscheen eerst op Productnieuws.nl.

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Onze partners

Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren.